sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: S takšnim strahom se zaradi Rudija sooča Marjetka

Bosta Marjetka in Rudi po eksperimentu ostala skupaj ali bosta šla vsak svojo pot. To sta povedala …

Tudi tretja sezona eksperimenta Poroka na prvi pogled se počasi zaključuje. Pari so imeli še zadnjo skupno večerjo, na kateri so spregovorili, česa jih je strah, ko se eksperiment zaključi.

jerneja marko
Bosta Jerneja in Marko ostala skupaj? (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Jerneja in Marko menita, da je strah, kaj se bo zgodilo, ko se eksperiment zaključi, pri njima pozitiven. “Midva sva oba takšna človeka, da nama je bolj pomembno, da eno uro kvalitetno preživiva skupaj, kakor pa cel dan,” je izpostavila Jerneja.

“Ampak, jaz mislim, da je ta strah pozitiven,” je dodal Marko in nadaljeval, da meni, da je tak strah dobra stopnica za naprej.

Rudi se je z njim strinjal, dodal pa je, da je pomembno tudi, kako vsak posameznik reagira. Rudi meni, da lahko na tak strah znotraj eksperimenta reagiraš drugače kot potem, ko si zunaj.

Rudi meni, da je Marjetke strah sebe

Po večerji sta se Rudi in Marjetka pogovarjala o tem, kaj ju čaka zunaj. Marjetka je izpostavila strah, Rudi pa jo je poskušal pomiriti, da bo vse v najlepšem redu.

marjetka
Marjetko je strah, kaj se bo zgodilo po ekspeirmentu. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Imam občutek, da nisem jaz tisti, ki mu ne bi zaupala, ampak, da ona ne zaupa sebi. In tukaj zna počiti,” je produkciji dejal Rudi.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte