ponedeljek, 15 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Marjetka razkrila, kaj si misli o negativnih komentarjih

Marjetka, ki je v eksperiment Poroka na prvi pogled vstopila z Rudijem, je sedaj iskreno spregovorila o negativnih komentarjih …

Ena izmed nevest letošnje sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled je tudi Marjetka. Ta se je poročila z Rudijem, s katerim se trudita, da bi zgradila lep odnos.

marjetka poroka
Marjetka je pojasnila, kaj se je dogajalo na zabavi. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Na zadnji večer pa so bili mnogi gledalci presenečeni nad dogajanjem. Če je sprva kazalo, da sta Rudi in Marjetka zgladila nesoglasja glede dogajanja pretekle noči, ko sta skupaj z Ireno in Olgo odšla plesat, pa se je na večerji izkazalo, da temu ni tako.

Mnogim gledalcem se je zazdelo, da Kristijan, Andrej in Matic s svojimi nasveti le stopnjujejo negativno dogajanje med Rudijem in Marjetko.

Dogodki so vodili tako daleč, da je Marjetka jezno vstala in zapustila večerjo.

Zanimalo nas je, kako komentira svetovanje Kristijana, Andreja in Matica.

“Kaj si ostali kandidati mislijo o meni, me sploh ne zanima,” nam je povedala Marjetka in dodala: “Pomembno mi je, da me Rudi razume in spoštuje.”

“V  zvezah in spoznavanjih vedno pride do trenj in situacij… zato je važen pogovor, razumevanje in reševanje situacij znotraj naju dveh z Rudijem, ne pa z ostalimi,” meni o vmešavanju ostalih.

rudi kandidati
Nekateri moški kandidati so Rudiju svetovali, kaj naj naredi. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Vsak ima svoje mnenje, ampak midva pa sama rešujeva probleme, saj to naju še bolj zbliža,” je iskreno pojasnila Marjetka in dodala: “Zato se tudi z njimi nisem hotela veliko družiti, ker imajo samo negativno energijo, jaz imam pa rada okrog sebe pozitivne ljudi.”

Marjetka je poudarila, da je šla v eksperiment zaradi sebe in ne zaradi drugih. “Tudi zato sva se z Rudijem družila skupaj ves čas, vse sva počela skupaj, da bi se čim bolj spoznala,” je pojasnila.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte