torek, 23 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Kaj se je po burni večerji zgodilo z Marjetko in Rudijem?

Včerajšnja večerja parov se je spremenila v pravo dramo zaradi Rudija in Marjetke. Kaj je sledilo po večerji?

V včerajšnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled so gledalci lahko spremljali pravo dramo zaradi Rudija in Marjetke.

marjetka poroka
Marjetka je pojasnila, kaj se je dogajalo na zabavi. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Čeprav sta se pred večerjo pogovorila in se je zdelo, da bosta ostala povezana tudi med večerjo, pa so se dogodki obrnili povsem v nasprotno stran.

Rudiju so moški kandidati dali vedeti, da ga podpirajo in da bi moral biti do Marjetke bolj odločen. Menili so, da je popustljiv in da se ji pusti voditi.

Marjetka je slišala, da se moški na samem pogovarjajo o njej, da Andrej, Kristijan in Matic podpirajo Rudija in mu svetujejo, kako naj nadaljuje zvezo z Marjetko in naj se ji nikar ne pusti.

rudi kandidati
Nekateri moški kandidati so Rudiju svetovali, kaj naj naredi. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

To je pripeljalo tako daleč, da je Marjetka zapustila večerjo, čutila je namreč, kako so se nekateri moški obrnili proti njej. “Prav čakali so, onadva imata probleme,” je Marjetka dejala produkciji in dodala: “Še dobro se jim je zdelo, itak, da se jim je zdelo dobro!”

Kaj se je v resnici dogajalo na zabavi?

Marjetka je za Top24Novice pojasnila, kaj točno se je dogajalo na zabavi, ki je bila potem jabolko spora med njo in Rudijem.

“Na zabavi smo se najprej imeli super, potem pa kar naenkrat je Olga nekam izginila in brez, da bi povedala, kam gre. Potem jo je šla Irena iskat in ju ni bilo od nikoder,” nam je pojasnila Marjetka in dodala, da je Rudi zelo skrben, zato ju je začel iskati.

“Jaz pa sem mu odvrnila, da sta najbrž na stranišču, naj ne dela panike, a se je na te besede razjezil. Odšel je do varnostnika in ga spraševal, mene je pustil samo. Zato sem bila še jaz jezna, ker me ni poslušal. Ker sem bila sama, sem šla plesat. Ker večkrat hodim v ta klub, poznam tam veliko ljudi,” je pojasnila Marjetka. Dodala je, da se je Rudi vrnil nato nazaj do nje, a ker je bila nanj še vedno jezna, ni želela plesati z njim. Ker je bila nanj jezna, ni odšla z njimi domov, ostala je do konca in se nato sama peš odpravila proti domu.

“Jaz sem bila res zelo dolgo sama in sem za trenutek mislila, da sem še vedno samska … da pač, kaj mi bo nekdo nekaj tukaj govoril,” je pojasnila Marjetka in dodala, da ji je bilo naslednjega dne zelo hudo. “Če bi lahko, bi zavrtela čas nazaj,” je priznala in dodala, da je razumela Rudijevo jezo.

marjetka odide večerja
Marjetka je zapustila večerjo. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

K sreči pa je Rudi zelo razumevajoč, razume me in zna mi prisluhniti,” je pojasnila, da jo je Rudi znal pravilno usmerjati in ji svetovati.

Bosta tudi po burni večerji našla pot nazaj drug do drugega?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte