torek, 23 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka spregovorila o intimnih trenutkih, nato pa sledil velik šok

Zdi se, da sta bila Rudi in Marjetka že intimna, a to, kar bo sledilo, bo vse pustilo odprtih ust …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled sta imela Rudi in Marjetka nekaj težav, ki pa sta jih s pogovorom poskušala rešiti.

rudi marjetka poroka
Sta Rudi in Marejta zgladila nesoglasja? (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Kot je bilo prikazano v naslednjem delu, se je zdelo, da jima je to tudi uspelo. Ko sta bila na obisku v živalskem vrtu, je bilo videti, da se spet zelo dobro razumeta.

“Rudi je rekel, da mi je oprostil to najino dogajanje, ta najin spot. Mislim, da bo, no,” je Marjetka dejala produkciji. Tudi v oddaji je bilo prikazano, kot da je med njima ponovno vse v najlepšem redu.

Sta bila Rudi in Marjetka že intimna?

V oddaji je urednik Marjetko in Rudija vprašal, če sta že storila naslednji korak v njunem odnosu in če sta bila že intimna.

Ob tem vprašanju sta se oba najprej muzala in nasmihala, Rudi je dejal: “Pa tako, no … ne vem, kaj naj rečem. Ni bilo ravno za kamero, tako da … Bo več Marjetka povedala.”

rudi poroka
Rudi se je malce muzal … (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Pač je bilo ja, malo lubčkanja, malo objemanja,” je pojasnila Marjetka, nato pa v smehu nadaljevala, da vseh podrobnosti ne more razkriti. “Ja, zakonsko dolžnost je potrebno opravljati,” je nato dejala.

In ko so gledalci že menili, da je med parom ponovno vse v najlepšem redu ter se njun odnos ponovno razvija v pravo smer, bo sledil velik preobrat, ki bo šokiral gledalce.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte