sreda, 24 julija, 2024

Rudi razkril, s čim se sooča po eksperimentu Poroka na prvi pogled

Rudi je povedal, kaj se mu dogaja, odkar ga ljudje prepoznajo …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled letos sodeluje tudi Rudi, ki se je poročil z Marjetko. Rudi je bil pred vstopom v eksperiment že enkrat poročen, zelo si želi, da bi tokrat znal zgraditi dober in trden odnos s svojo ženo.

rudi marjetka
Rudi in Marjetka sta se pobotala. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Z Marjetko sta sprva bila kritična drug do drugega, kasneje pa sta se zelo ujela. A so nastopile težave. Do nesoglasij je prišlo, ko sta skupaj z Ireno in Olgo odšla plesat v nočni klub. Tam sta se sporekla, Marjetka je plesala z drugim, niti ni želela z Rudijem domov.

Po prepiru sta se pogovorila, kljub temu, da sta razčistila stvari, pa so se na skupni večerji parov ponovno pojavila nesoglasja. Marjetka je bila užaljena, zapustila je večerjo.

Ali bosta našla ponovno pot do srca, bodo pokazale naslednje oddaje. Dejstvo pa je, da so gledalci opazili, da sta Marjetka in Rudi par, ki največ vlaga v svoj odnos in se trudi.

Da ljudje prepoznajo njegov trud, je Rudi razkril tudi za njena.si. “Moram priznati, da odkar se predvaja eksperiment, me ljudje kar ustavljajo in mi čestitajo za iskrenost. Hkrati pohvalijo trud, ki ga vlagam v odnos z Marjetko, saj vidijo, da uspeva,” je dejal za omenjeni portal.

marjetka rudi poroka
Med Marjetko in Rudijem je bilo na večerji spet napeto. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Ljudje vidijo, da sem v zakonu prestal vzpone in padce, najbolj pa jih je prepričalo, ker ob teh izkušnjah nisem zgradil zidov ali oblikoval travm. Pridobljeno znanje sem pretvoril v pozitivne izkušnje, ki so mi dale smernice za naprej,” je Rudi povedal za omenjeni portal.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte