ponedeljek, 15 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Razkrito, zakaj je v resnici Andrej zajokal med pogovorom z Ireno

Andrej je povedal, kaj se je takrat v resnici dogajalo, zaradi tega mu res ni bilo lahko …

Zagotovo se še spomnite prizora v eksperimentu Poroka na prvi pogled, ko je med pogovorom Andrej dobil solzne oči, nato pa je zajokal.

Andrej je na očima zelo navezan. (foto: Planet TV)

Z Ireno sta takrat opravljala nalogo, ki so jima jo dali strokovnjaki. Dobila sta skrinjico z vprašanji, njuna naloga je bila, da nanje odgovorita, nato pa se pogovorita o čustvih.

Na vprašanje, kakšen odnos ima s svojo materjo, je Andrej razkril, da so zelo povezani. Povedal je, da ima očima in mamo in da so vsi trije kot eno.

“Če njiju več ne bi bilo, bi me zelo potrlo,” je iskreno povedal Ireni, nato pa so ga premagale solze. Čutiti je bilo, da se v ozadju nekaj dogaja. Andrej je namreč dejal, da poskuša na dogajanje razmišljati pozitivno.

Kaj se je dogajalo doma?

Medtem ko je bil Andrej v eksperimentu, je imel njegov očim hudo poškodbo noge, niso vedeli, kako se bo nadaljevalo zdravljenje.

Bo Ireni in Andreju uspelo? (foto: Planet TV)

“Očim je imel zelo hudo poškodbo noge in nismo vedeli, kako so bo odvijalo zdravljenje. Strah me je bilo, da bo prišlo do najhujšega scenarija in da mu bodo nogo amputirali,” je Andrej pojasnil za njena.si.

Danes pa je seveda že tudi znano, kako se je zdravljenje nadaljevalo “Hvala bogu do tega ni prišlo in je lepo okreval,” je razkril za omenjeni portal.

Zadnji članki

Ne spreglejte