torek, 23 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Je Andrej s tem res naredil napako?

Na prvi ceremoniji je Andrej razburil Ireno. Je res naredil napako?

Na prvi ceremoniji so pari strokovnjakom zaupali, kakšen teden je za njimi. Irena in Andrej, ki sta sprva dajala vtis, da se razumeta, sta presenetila strokovnjake. Na kavč sta sedla z distanco drug do drugega.

Je šel Andrej predaleč? (foto: Planet TV)

“Pri večerji smo gledali, kako sta se držala za roke, kako sta se ves čas razposajeno smejala in super komunicirala, sedaj pa sedita vsak na svojem koncu. Kaj se je zgodilo,” je zanimalo Sonjo Javornik.

“Midva sva šla včeraj na sprehod na Ljubljanski grad. Bila je ena epizoda, ko mi je Andrej ušel naprej in je mene pustil zadaj. To je v meni sprožilo zelo burno reakcijo,” je pojasnila Irena, strokovnjaka Timoteja Strnada pa je nato zanimalo, ali je njen odziv Andrej vzel resno.

“Njen odziv sem sprejel, ampak mogoče v neki situaciji ne, ko mi je rekla, isti si kot moj bivši mož. Rekel sem ji, če bi bil isti kot tvoj bivši mož, bi bila danes še vedno skupaj z njim,” je rekel Andrej. S tem pa je užalil Ireno, ki se je odzvala zelo resno.

Ireni ni bilo všeč, ker je Andrej omenjal njenega bivšega moža. (foto: Planet TV)

“Prosim, da si spoštljiv do mojega bivšega odnosa in da ga ne izpostavljaš tukaj,” mu je resno odvrnila Irena. Nato pa dodala, da mi moral imeti do določenih stvari spoštovanje in tudi nekaj distance. Vedeti bi moral, kaj lahko reče in česa ne.

Zadnji članki

Ne spreglejte