Priljubljena slovenska pevka je delila zelo okusen recept za kosilo. Hitro, enostavno in zelo dobro.
Priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek je za bralce portala Top24Novice delila svoj recept za okusne njoke s kraško omako.

“Seveda lahko njoke tudi kupimo, že pripravljene, a so domači bolj slastni,” je dejala Kolškova in opisala, kako sama pripravi domače njoke.
“Delam jih po enostavnem receptu: kilogram krompirja skuham v slani vodi, olupim, zmečkam in počakam, da se ohladi, dodam jajce in žličko soli. Povežem v testo in oblikujem njoke, ki jih v slani vodi skuham.”
Omaka iz treh sestavin
“Omaka je sestavljena iz samo treh sestavin. Prepražim na trakce narezan pršut, dodam paradižnikov koncentrat, popečem in na koncu smetano za kuhanje. Najbolj zanimivo je, da ni potrebno ničesar dodajati, niti soli, nobenih začimb, saj pršut naredi svoje, da je okus popoln,” je razkrila svoj recept.
“Enostavno in zelo okusno,” je še dodala pevka in dejala, da sama doda tudi veliko peteršilja, saj ga obožuje.

Kolškova je z nami delila tudi recept za okusne goveje zrezke v omaki z riževimi polpeti. Najdete ga tukaj.