sreda, 24 julija, 2024

Znana Slovenka vse močno presenetila: “Odhajam z mirno vestjo!”

Znana Slovenka je močno presenetila. Po 10 letih je sporočila da odhaja. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska glasbenica Alenka Husić, ki jo mnogi poznajo kot članico priljubljene skupine Bepop, je presenetila z objavo.

Na družbeno omrežje Instagram je namreč dodala nekaj fotografij, na katerih je skupaj s svojimi sodelavci, poleg pa je zapisala, da se poslavlja.

Husićeva, ki je imela službo v turistični agenciji, je očitno sklenila, da je čas za novo karierno pot.

“Kakšen zaključek daš pod gasilsko fotko s sodelavci, katere zapuščaš po 10-ih letih?” je zapisala poleg fotografij, dodala, da so bili skupaj deset let in si delali družbo.

“Imeli smo vzpone in padce, nič kaj drugače kot z družino,” je zapisala, nato pa se vsem zahvalila za vse lepe in manj lepe trenutke, pa tudi za podporo.

alenka husić
Alenka Husić (foto: Facebook/Alenka Husić)

“Na koncu lahko rečem to, da odhajam z mirno vestjo, brez zamer in super spomini (tiste stresne sem že odpisala),” je zapisala, v angleškem jeziku dodala, da ve, da jo bodo pogrešali.

Razkrila je, da gre novim dogodivščinam naproti, ni pa točno zapisala, kaj jo čaka. Ker je dodala tudi nekaj emotikonov, med njimi tudi mikrofon in note, sklepamo, da se bo še bolj posvetila svoji glasbeni karieri.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte