sreda, 24 julija, 2024

Tanja Žagar meni, da je za rakom zbolela zaradi grozljivega dogodka (to se je zgodilo njeni hčerki)

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je danes v jutranji oddaji Dobro jutro na TV Slovenija ekskluzivno spregovorila o svojem boju z rakom.

Pevka Tanja Žagar je sklenila, da z javnostjo deli izkušnjo boja z rakom na svoj rojstni dan. dopolnila je 42 let, kot je dejala v oddaji, sedaj praznuje dvojni rojstni dan.

tanja žagar
Tanja Žagar v oddaji Dobro jutri. (foto: TV Slovenija/posnetek zaslona)

Da je zbolela za rakom dojke, je izvedela lani decembra in začela z zdravljenjem.

Kot je povedala v oddaji se je, kljub kemoterapijam, počutila dokaj dobro, med zdravljenjem je tudi nastopala.

Razkrila je, kaj se je zgodilo njeni hčerki

Med skoraj enournim pogovorom je razkrila tudi, da je zdravnika vprašala, zakaj nastane rak in kdaj približno se je pri njej vse skupaj začelo. Dejala je, da ji je pojasnil, da je krivec lahko tudi stres in da pri njej ne gre za večletnega raka, ampak da je ta nekajmesečni in da bi se lahko vse skupaj začelo lani januarja. Ob tem je Žagarjeva dejala, da ji je bilo takoj vse jasno in da sedaj ve, da se je bolezen začela lani februarja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Hčerka je imela vročinski krč

“Lani februarja smo mi doživeli grozen šok. Naša Marina je bila takrat stara leto in pol in je doživela vročinski krč. Ampak ta krč ni bil takšen, da bi se ona tresla, penila, kar je značilno, ampak se je preprosto samo ‘ugasnila’, nehala dihati. Ne bom zdaj tega vsega tako podrobno podoživljala … Moj Miki jo je oživljal, dal umetno dihanje … Grozno, grozno, grozno … To se je dogajalo malo po polnoči … Jaz sem bila … mene ni bilo, jaz sem umrla, ne znam sploh drugače ubesediti tega,” je razkrila v oddaji Dobro jutro.

“Takole sem slonela in se zverinsko drla v rešilca, kam naj pridejo … Fizično sem čutila, kako se mi je od zgoraj navzdol po telesu … kot da bi se zrušile štiri stopnice. V tistem trenutku je šlo čez mojo glavo: vse dam, jaz padem takoj dol, samo otrok naj zadiha, samo otrok naj zadiha, življenje dam, vse. Ko sem to začutila, sem si rekla: ‘Če mene zdaj ni nekaj … Če se meni zdajle v telesu ni nekaj zgodilo, potem se mi ni nikoli. In se mi je. Potem sem rekla, če je to, ta rak na dojki cena tega, da je moja punčka zdaj v redu, da sta otroka zdrava, potem bo to zame mala malica. Jaz bom to podelala, mi bomo to porihtali, sploh ni problema,” je pojasnila v nadaljevanju.

tanja žagar
Tanja Žagar meni, da je zbolela zaradi grozljive izkušnje s hčerko. (foto: TV Slovenija/posnetek zaslona)

Pevka je o svoji bolezni spregovorila tudi preko družbenega omrežja. Razkrila je, da je sklenila, da javnosti razkrije, da je zbolela na svoj rojstni dan, ker je to lep in pozitiven dan. dejala je, da si je želela, da javnost izve za njeno bolezen tedaj, ko bo ta premagana in bo njeno sporočilo pozitivno. Pozvala je tudi vse ženske, naj si pregledujejo dojke in naj gredo na pregled.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte