nedelja, 6 oktobra, 2024

Presenečenje: Ste vedeli, da je Tjaša Vrečič to po poklicu?

Tekmovalka Kmetije, Tjaša, je razkrila, kaj je v resnici po poklicu.

Tjaša Vrečič, tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, je v zadnjem tednu z modro družino živela v hlevu, kjer je pridno skrbela za krave. Njeno delo z živalmi je bilo pogosto zahtevno, še posebej molža, saj je bila krava občasno nemirna. Kljub težavam pri molži se Tjaša ni predala.

tjaša
Tjaša je v hlevu pridno skrbela za krave. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Jaz enostavno nisem mogla pustit krave, da ne bi bila pomolžena, ker vem, da lahko pride do mastitista, vem, da bi jo zelo bolelo, mleko smo tudi potrebovali in sem se trudila na vsak način, da bo krava pomolžena, tudi če se je bilo treba eno uro trgati z njo tam pa ukvarjati, na koncu pa je le ratalo,” je v svoji Instagram zgodbi razložila Tjaša in razkrila, od kod izvirajo vse te izkušnje in ljubezen do živali.

kmetija
Tjaša je v Instagram zgodbi razkrila, kaj je v resnici po poklicu. (Foto: Instagram/ Tjaša Vrečič)

“Tisti, ki ne veste, jaz sem drugače po poklicu veterinarski tehnik, tako da sem ogromno časa preživela na terenu, kjer sem delala z velikimi živalmi, domačimi živalmi,” je povedala Tjaša in dodala, da takšnim živalim ne smeš pokazati, da te je strah. Na kmetiji je le nekaj tekmovalcev, ki redno skrbijo za živali, med njimi je tudi Tjaša.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte