nedelja, 6 oktobra, 2024

Tako sanjska je bila poroka Challeta Salleta (FOTO)

Raper Challe Salle je delil fotografije in posnetke svoje pravljične poroke. Tako razkošna je bila …

Priljubljeni raper Challe Salle je poročen. Poročni prstan je nadel svoji dolgoletni izbranki in materi njegovega sina, Yvonne. Ta si je že nadela njegov priimek – Petrović.

challe salle
Challe Salle in Yvonne sta poročena. (foto: Challe Salle/Instagram)

Kot je za 24ur.com povedal Challe Salle, njegovo pravo ime je Saša Petrović, se je poroka začela v Ljubljani, kjer sta se poročila cerkveno, nato pa sta se skupaj s svati odpravila na grad Bogenšperk, kjer sta prav tako dahnila usodni da.

“Ta dan je bil res nekaj posebnega, od prvega do zadnjega trenutka. Preživela sva ga v krogu družine in najboljših prijateljev in bilo je vrhunsko. Najprej smo imeli cerkveni obred v pravoslavni cerkvi v Ljubljani, nato smo se odpeljali na grad Bogenšperk, kjer sta potekala še civilni obred in poročna zabava. Mislim, da sva z Yvonne na najlepši način proslavila najino ljubezen in da so vsi gostje uživali tako kot midva. Rad bi se zahvalil še najini organizatorki Satin, ki je poskrbela, da je bilo vse točno tako, kot sva si zamislila,” je za omenjeni portal razkril pevec.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Njegova srčna izbranka je nosila elegantno belo obleko, v rokah pa je nosila šopek belih vrtnic. Tudi raper je bil oblečen v bel smoking, ki ga je dopolnil s črnim metuljčkom.

Kot je za omenjeni portal povedala srečna nevesta, je svojo poroko nestrpno čakala, v poročni obleki se je počutila kot princeska.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte