sobota, 5 oktobra, 2024

Šok: Po eksperimentu Katja na srečanje prišla popolnoma spremenjena

Največjo spremembo je po eksperimentu doživela Katja. Na ponovno srečanje je prišla popolnoma druga oseba. Kaj se je dogajalo?

Kandidati, ki so vstopili v letošnji eksperiment Poroka na prvi pogled, so se po več mesecih ponovno srečali. Srečanje je bilo za nekatere veselo, za druge malo manj.

katja matic
Katja je bila popolnoma spremenjena. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Najbolj spremenjena pa je na srečanje prišla Katja, ki je dejala, da ima eksperiment v pozitivnem in negativnem spominu. “Tako kot vsaka stvar, ima pluse in minuse in tudi sam eksperiment je imel pri meni isto.”

Spremenila je odnos

Na srečanje so najprej prišli Kristijan, Katja in Irena. Nato je vstopil Matic in vse lepo pozdravil. Veliko presenečenje je bilo, ko je dal roko Katji, ta ga je z nasmeškom na obrazu pozdravila. Zdelo se je, da je popolnoma druga oseba.

V pogovoru je Katja razkrila, da je po eksperimentu potrebovala več mesecev, da je dojela določene stvari pri sebi.

Ko je na srečanje prišla še Sara in vprašala, kakšna je situacija med Katjo in Maticem, ji je Katja iskreno priznala, da je po eni strani komaj čakala, da spet sreča Matica. “Zato, ker vsa jeza, ki sem jo imela do njega, sem končno dojela, zakaj je bilo toliko ene jeze. In po eni strani mi je bilo zelo žal, da se nisva usedla, pa imela komunikacijo,” je priznala Katja, ki je bila popolnoma spremenjena.

Katja je popolnoma spremenila odnos do Matica, kar je bilo zelo opazno. “Si videl, da te lahko gledam v oči,” mu je z nasmeškom na obrazu dejala.

kandidati
Ponovno srečanje je bilo za mnoge veselo. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Katja se je spremenila

Da se je Katja v teh mesecih, odkar se kandidati niso videli, močno spremenila, je Matic takoj opazil. “Moram reči, da je Katja sedaj drugačna oseba, kot je bila med eksperimentom,” je povedal produkciji in dodal: “Vidiš tisti prijazen izraz, ni več neke napadalnosti, negativizma in jeze v njej. Vidi se, da je verjetno res sama pri sebi veliko stvari razmislila, do marsičesa prišla in dejansko sedaj mislim, da je ona šele taka, kot je v resnici.”

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte