torek, 23 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Katja in Matic sta morala oditi, pred odhodom pa je Katja še zadnjič šokirala vse

Eksperiment Poroka na prvi pogled se ni najbolje zaključil za Katjo in Matica. Morala sta oditi, Katja pa je pred odhodom šokirala s takšnimi besedami …

Eksperiment Poroka na prvi pogled se počasi zaključuje. Pari so bili še na zadnji ceremoniji, kjer so še zadnjič o svojih občutkih spregovorili s strokovnjaki.

katja matic
Katja in Matic na zadnji ceremoniji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Matic in Katja nista skrivala, da komaj čakata, da se eksperiment zaključi. Matic je strokovnjakom dejal, da bo po odhodu čutil veliko olajšanje.

Strokovnjakinja Špela Gornik je bila tokrat brez dlake na jeziku. Dejala jima je, da sta poseben par, pri njiju je zaznala, da ni spoštovanja. “Predvsem pri tebi,” je dejala in pokazala na Katjo. “In osnova vsake povezave, ne samo za pare, je spoštovanje,” je pojasnila Gornikova.

“Kot sem jaz začutila, se je Matic eksperimentu zelo odprl, ti nisi dala veliko energije v to in celo ponosna si na to,” je Gornikova dejala Katji, ki pa je to zanikala in dejala, da ni ponosna na to.

Gornikova je nadaljevala, da je Katja zamudila veliko priložnosti za učenje, da je bil Matic veliko bolj odprt.

“Res sem se obnašala do Matica tako, kot sem se. Ampak samo zaradi tega, ker je pri meni itak želel samo eno stvar. To pa še ne pomeni, da jaz nimam nobenega spoštovanja,” je Katja dejala produkciji.

Ocena Špele Gornik

“Nekateri pari so ostali zaprti v svoji izkušnji, v preteklosti. Ko naš odnos v celoti vodi preteklost, ni veliko smisla za kakršno koli prihodnost. Tukaj je samo čas za delo na sebi,” je o odnosu, ki sta ga imela Katja in Matic dejala strokovnjakinja Špela Gornik.

katja poroka
Katja ne obžaluje ničesar. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Strokovnjaki so se po zadnji ceremoniji odločili, da nima smisla, da Katja in Matic še ostajata v eksperimentu, zato sta ga predčasno zapustila.

Še preden sta odšla, pa je Katja dejala Maticu, da si lahko čestita, da se je do njega obnašala tako kot se je.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte