petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija tej družini uredila košarkarsko igrišče, sedaj pa je videti tako

V Delovni akciji so jih presenetili s košarkarskim igriščem, mesece kasneje so pokazali, kaj so naredili z njim …

Zagotovo se še spomnite družine Tomažič, ki jim je v zadnji sezoni Delovna akcija prenovila hišo.

Jože in Sonja sta kupila starejšo hišo, jo obnovila po svojih najboljših močeh, nato pa se vanjo vselila skupaj s svojimi štirimi hčerami, z njimi pa se je vselil tudi Sonjin sin Martin.

druzina tomazic
Družina Tomažič (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Družini je za nadaljnjo prenovo zmanjkalo denarja, na pomoč jim je priskočila Delovna akcija in jim pomagala uresničiti sanje. Družina je dobila prenovo notranjosti hiše, presenečenje pa so pripravili tudi za Martina, ki rad igra košarko.

Na prostoru, ki je bil prej neuporaben, so položili plošče in postavili košarkarski koš. Martin se je svojega košarkarskega igrišča zelo razveselil, dejal je, da bo odslej lahko skupaj s prijatelji igral košarko kar doma.

Kaj se je zgodilo z igriščem?

Pred kratkim pa je Sonja na družbenem omrežju pokazala, da se je zaradi toplejših mesecev, ki prihajajo, košarkarsko igrišče začasno spremenilo v kopališče.

“Igrišče se je spremenilo v kopališče,” je zapisala in pokazala, da bodo otroci poleti lahko uživali v velikem bazenu, ki sta ga postavila skupaj s partnerjem Jožetom. Verjamemo, da so deklice zelo vesele in da bodo z veseljem čofotale v velikem bazenu.

Družina bo prenovila tudi streho

Pred kratkim smo že pisali, da nam je Sonja zaupala, kako se imajo sedaj, ko je snemanje in prenova že zdavnaj za njimi.

Sama sva varčevala in sedaj se lahko končno lotiva še obnove strehe,” nam je Sonja zadovoljno povedala.

Pohvalila pa se je tudi s svojim vrtom, ki ga tako rada obdeluje. Na njemu že raste solata in ostala zelenjava.

Pred časom pa nam je poslala tudi fotografije, s katerimi je pokazala, kako zelo uživajo v prenovljeni hiški in kako lepo skrbijo za red in čistočo.

Zadnji članki

Ne spreglejte