torek, 23 julija, 2024

Se spomnite družine Tomažič iz Delovne akcije? To, kar se pri njih dogaja sedaj, vas bo zelo presenetilo

Zagotovo se še spomnite družine Tomažič iz zadnje Delovne akcije. Presenečeni boste, kaj se pri njih dogaja sedaj …

V zadnji sezoni Delovne akcije, ki je pri gledalcih zelo priljubljena, so pridni mojstri z voditeljico Ano Praznik prenovili hiško družini Tomažič. V starejši hiški, ki sta jo zakonca Sonja in Jože kupila, da bi zagotovila lepši dom svojim štirim hčerkam in Sonjinemu sinu Martinu, je bilo potrebno še nogo obnoviti.

družina tomažič
Družina Tomažič v prenovljenem domu. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Na pomoč je priskočila Delovna akcija, mojstri so ocenili, da bo prenova zahtevna, zato je trajala nekoliko dlje. A končni rezultat je gledalce navdušil.

Da je družina resnično hvaležna za obnovo doma, so dokazali tudi nekaj mesecev po prenovi, ko nam je Sonja poslala fotografije, s katerimi je pokazala, kako lepo skrbijo za svoj dom.

“Danes je naše stanovanje tako lepo. Je čisto in urejeno. Z veseljem skrbim zanj in pospravljam. Prej tega nisem mogla. Stare opreme se nikakor ne da očistiti,” nam je pred kratkim razkrila Sonja.

Hiška bo dobila novo streho

Sedaj pa je Sonja sporočila še eno veselo novico. Njihova hiška bo dobila tudi novo streho. “Sama sva varčevala in sedaj se lahko končno lotiva še obnove strehe,” nam je Sonja zadovoljno povedala.

Pohvalila pa se je tudi s svojim vrtom, ki ga tako rada obdeluje. Na njemu že raste solata in ostala zelenjava.

“Posajeno imamo solato, paradižnik, papriko, čebulo in kumare,” nam je ponosno povedala.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte