sreda, 24 julija, 2024

Delovna akcija: Takšno je danes v resnici videti prenovljeno stanovanje družine Tomažič

Od prenove doma, ki jo je Delovna akcija izvedla pri družini Tomažič, je v resnici minilo že nekaj mesecev. Takšno je danes resnično stanje njihovega doma …

V prvih dveh delih Delovne akcije so gledalci spremljali prenovo doma pri družini Tomažič. Prenova je bila zelo obsežna, mojstri in voditeljica Ana Praznik so razkrili, da je bila do največja prenova doslej.

Deklice uživajo v novem domu. (foto: osebni arhiv)

Družini je Delovna akcija prenovila notranjost hiše. Prenovili so hodnik, kopalnico, kuhinjo, naredili dnevno sobo, spalnico in otroško sobo. Prenovili so tudi podstrešje, naredili stopnice, zgodaj pa še dodatni dve sobi.

Družina je hvaležno sprejela prenovljeni dom, mamica Sonja je od sreče zajokala. “Sami tega nikoli ne bi uspeli narediti,” je rekla s solzami v očeh.

Prenova je bila lani novembra

Čeprav je bila oddaja po televiziji šele sedaj, pa se je prenova doma izvedla že lansko leto. “Dom so nam prenavljali lani novembra. Vselili smo se 27. novembra lani,” nam je zaupala Sonja, ki tega pravljičnega datuma, ko so se jim uresničile sanje, ne bo nikoli pozabila.

Kljub temu, da je bila Sonja zaradi javnega izpostavljanja deležna tudi negativnim komentarjem, pa pravi, da ji ni žal, da so se odločili za pomoč Delovna akcije.

“Danes je naše stanovanje tako lepo. Je čisto in urejeno. Z veseljem skrbim zanj in pospravljam. Prej tega nisem mogla. Stare opreme se nikakor ne da očistiti,” je povedala Sonja.

Sonja in njena družina uživajo v novem domu, zanj pa zelo lepo skrbijo. Tudi štiri mesece po prenovi je njihov dom čist in urejen.

Kako je danes videti dom družine Tomažič, si lahko pogledate v spodnji galeriji: 

Zadnji članki

Ne spreglejte