sobota, 5 oktobra, 2024

Alenka Kesar se poslavlja v hudih bolečinah

Nekdanja televizijska voditeljica Alenka Kesar je javno razkrila, s kakšnimi bolečinami se sooča …

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa uspešna podjetnica, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila nekaj besed, s katerimi je mnoge presenetila. Razkrila je, da je bilo zanjo leto, ki se poslavlja, polno bolečin.

Še en dan nas loči do novega leta. Poslovili se bomo od leta, ki zame ni bilo lahko.

Zaradi bolečin, ki jih imam več kot leto dni, imam zelo skrčen svet, zelo se trudim, da bi vseeno sodelovala v našem življenju, da bi bila udeležena v vseh korakih mojih ljubljenih, da ne bi manjkala ob pomembnih trenutkih. In nisem.

Bila sem ob svojem Kamenku, ko se je marca poslovil od svoje mame. Bila ob Lini na valeti in slovesu od osnovne šole.

Bila z Neli, ko je diplomirala, bila ob očetu za okrogli rojstni dan, bila ob Lini ob vstopu v gimnazijo, stiskala pesti za Neli, ko je opravila vozniški izpit. Močno držala pesti za Taro, ki izjemno uspešno hodi na različna šolska tekmovanja in se uvršča na državna,” je zapisala na družbeno omrežje Facebook in dodala, da je poskušala okrevati, počivati, hodila je na terapije in iskala načine, ki bi prinesli olajšanje.

“Zato hvala tudi mojim prijateljicam za podporo, za uteho, za to, da ste me poslušale, me tolažile. In mojemu Kamenku, ki me je vozil na terapije, me bodril, objemal in prigovarjal, da bom vsak čas bolje. Da si moram dati samo čas…

Vse upe polagam v leto, ki prihaja. Upam, da bom bolje, da bodo vsi moji zdravi, da bodo srečni!

Vsem vam želim isto: zdravja in še malo zdravja pa veselja!

Srečno v novem letu in lepo praznovanje vam želim!” je upanja polno zaključila svoj zapis.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte