četrtek, 25 julija, 2024

Večerja za 5: Korošica Slavica dva meseca brezplačno kuhala v času katastrofalnih poplav

Gledalce je v oddaji Večerja za 5 močno navdihnila zgodba Korošice Slavice. Razkrila je, kako sta s prijateljico dva meseca brezplačno delili obroke za prostovoljce v Črni na Koroškem.

V Večerji za 5 se je med večerjo, ki jo je za goste pripravila Slavica nepričakovano pojavila pevka Adrijana Kamnik in navdušila s svojim nastopom.

večerja slavica
Slavico in goste je presenetila pevka Adrijana. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Za Slavico se je še posebej potrudila, spesnila je pesmico, ki je bila namenjena večerji in gostom. Ti so z veseljem zapeli z njo, na koncu pa jim je še povedala, da se lahko poistoveti z njim, saj je tudi sama sodelovala v kuharskemu šovu Riba, raca, rak. Razkrila je, da je bilo veliko lažje jesti kot pa kuhati.

Slavica je navdušila gledalce

Po oddaji so se oglasili tudi gledalci, ki so na družbenih omrežjih zapisali, da je bila ta ekipa Korošcev zelo zanimiva. “Bravo! Bela krajina in Koroška najboljši skupini do sedaj. Res srčni ljudje …,” se je glasil eden izmed številnih komentarjev.

večerja za 5 slavica
Pri Slavici na večerji je bilo veselo. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Mnoge je navdušila tudi Slavičina zgodba, saj je polna empatije, rada pomaga drugim in zelo rada kuha. Slavica in njena prijateljica Sonja sta med poplavami, ki so prizadele Črno na Koroškem iz nič ustvarili improvizirano kuhinjo v garaži, kjer sta dva meseca brezplačno kuhali za prostovoljce, ki so pomagali odpravljati posledice poplav.

Pridružite se nam lahko tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte