torek, 23 julija, 2024

Šok za TV-voditeljico: V studio je prikorakal njen srčni izbranec in storil to …

Znani televizijski voditeljici se je med vodenjem oddaje zgodilo nekaj, kar zagotovo ni pričakovala niti v sanjah …

Znana televizijska voditeljica Nataša Naneva, ki skupaj z voditeljem Klemnom Bučanom vodi zabavno oddajo Kolo sreče, je doživela veliko presenečenje.

nataša naneva
Voditeljica Nataša je bila vsa iz sebe. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Klemen je tokrat nagrado, ki jo je predstavil zmagovalcu, napovedal nekoliko drugače. “Zdaj imamo prav posebno nagrado, ki ni samo zate. Včasih izkoristim to moč, ker sem voditelj oddaje in si v oddaji kaj zaželim. Naša Nataša nam obljublja cimetke že sto oddaj, pa jih še zdaj ni spekla. Jaz sem si našel drugega dobavitelja,” je dejal, nato pa pokazal, kdo je njegov novi dobavitelj, ki mu je v studio prinesel cimetove rolice.

Nataša se je začela smejati, zagledala je namreč svojega srčnega izbranca Branka, ki je v eni roki držal rožo zanjo, v drugi pa košaro s cimetovimi rolicami te sta po njenem receptu spekla skupaj z Natašino mamo Lidijo.

Voditeljica je bila brez besed

Voditeljica takšnega presenečenja nikakor ni pričakovala, bila je popolnoma brez besed. Na ves glas se je začela smejati, nato je dejala: “Ne, no, a vi to resno?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Naneva (@natasha.naneva)

“Pridi pogledat, Nataša, cimetke je spekel” jo je k njima povabil Klemen. Nataša je svojega partnerja objela in še kar ni mogla verjeti, da so ji pripravili takšno veliko presenečenje.

Posnetek je delila tudi med svoje spletne prijatelje na družbenem omrežju Instagram. Tam je razkrila, da tega nikakor ni pričakovala, da ni niti posumila, da se kaj dogaja.

“V času snemanja te oddaje sem bila malo prehlajena, z zabasanimi sinusi in večer pred to oddajo sem “rahlo” pojamrala Branku po telefonu, kako težko mi je…Bogi revež pa ni imel časa z mano govoriti, saj sta z mojo mami delala cimetke za v oddajo.
Na hitro me je potolažil in zaključil z “zdrži”,” je začela zapis in nadaljevala, da je bila naslednjega dne situacija glede njenega zdravja malo boljša, a bi kljub temu prestavila snemanje, če bi ga lahko.

A to žal oz. k sreči ni bilo mogoče. Pred začetkom snemanja smo imeli “tehnične težave” in nisem prišla v studio, do zadnjega trenutka, saj mi je bilo rečeno naj v svoji sobi počivam.

Nič kaj sluteče, začnemo s semanjem in po prvem krogu, preden se je odprl nagradni oder, začne Klemen Bučan govoriti kako me ima dovolj, kako bo zmenjal svojega dobavitelja cimetk, itd itd. Meni nič jasno, kaj on zdaj omenja moje cimetke, če je pa zadaj najbrž Manner napolitanka velikanka,” je zapisala in dodala: “In nato reče Trgovina Krajček podarja cimetke in bon v vrednosti 100€! In meni še vedno nič jasno. Dokler se nagradni oder ne odpre in tam stoji Branko z nagrado, košarico cimetk in rožami zame.”

Za trenutek sem pomislila “a jaz sajam, a se mi blede”, nič mi ni jasno! Samo val čustev me je preplavil, oči so se napolnile s solzami, v glavi sem si govorila: “joj ne, ne smem jokat, nimamo časa popravljat make up”. Stojim kot lipov bog in še vedno ne morem verjeti svojim očem, dokler mi Klemen ne reče “ja prid dol”. Pridem, močno objamem Branka in prva stvar, ki sem mu jo izustila, je bila: “ A ti ostaneš tukaj?”,” je pojasnila Nataša.

nataša naneva
Partner Nataše Naneva je prinesel cimetove rolice. (foto: Planet TV/posnetek nzaslona)

In potem vidim, da so v košari res “moje” cimetke. Ne moje, po mojem receptu, ki sta ji skupaj naredila z Lidijo Naneva!

Kaj naj rečem, presenečena na vseh ravneh, moje počutje pa je šlo samo na gor, do naslednjega dneva sem bila že zdrava! Kaj dela ljubezen! Brankova in od družine Kolesa sreče,” je zapisala.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte