sreda, 24 julija, 2024

Skrito v raju: Tukaj so podrobnosti druge sezone, ki prihaja kmalu

Razkrite so že prve podrobnosti druge sezone priljubljene serije Skrito v raju. Razveselili se boste …

Prva sezona zelo priljubljene slovenske serije Skrito v raju se je zaključila. Kot so sporočili s POP TV, je serija zabeležila odlične rezultate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

“Skrito v raju je bila v svojem terminu najbolj gledana vsebina na slovenski televiziji, ki je navdušila vse ciljne skupine, od najmlajših do najstarejših. V povprečju jo je spremljalo 39 % gledalcev, ki so v tistem času gledali televizijske vsebine v živo in z zamikom. Na Voyo je prva sezona serije zabeležila kar 9 milijonov ogledov, kar 60 odstotkov uporabnikov in uporabnic pa si je pogledalo vsaj eno epizodo,” so pojasnili na POP TV.

Prva sezona ni razkrila vsega

Mnogi gledalci so nestrpno čakali zadnji, 75. del prve sezone. Upali so, da bo prinesel odgovore na številna vprašanja. A jih ni. Mnogo stvari je ostalo odprtih.

Gledalci so lahko videli, kako se je Renato maščeval Urbanu, ponj so prišli policisti, Ines pa mu je zatrdila da ga bo čakala, pa četudi bo trajalo 20 let. Kaj se bo zgodilo z njima v drugi sezoni?

julija bojan
Julija in Bojan bosta očitno mešala štrene tudi v drugi sezoni … (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Julijo je obiskal Bojan in skupaj sta ugotovila, da Edvard misli le nase in da mu je malo mar za vse ostalo. Oba sta podobnih misli, da se mu je zaradi tega potrebno maščevati. Kakšen načrt bosta skovala?

Julija je Bojanu povedala tudi, da je on oče Marka. Bojan sicer sprva ni verjel, v zadnji epizodi pa je o Marku že govoril kot o svojem sinu. Bo Mark izvedel, kdo je njegov oče?

Saška je Dinu povedala, da bo postal očka. Ta se je sprva prestrašil, nato pa sklenil, da bo prevzel odgovornost za otroka. Vse bolj mu je bila všeč tudi Saška. Bosta ostala skupaj?

Zadnji prizor je bil namenjen Marku in Lari. Mark je sklenil, da Lari razkrije, kaj se je zgodilo pred petimi leti in da je on odgovoren za nesrečo njenega očeta. Lara je bila v šoku, dejala je, da ga nikoli več ne želi videti. Bosta znala rešiti to veliko težavo?

Kdaj prihaja druga sezona?

Najpogostejše vprašanje gledalcev, ki se pojavlja na družbenih omrežjih je, kdaj bo na televizijske zaslone prišla druga sezona serije. Mnogi ugibajo, da bi se to lahko zgodilo že jeseni. Pa se bo res?

mark lara
Mark in Lara v zadnjem prizoru … (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Zaenkrat še ni znano, kdaj bo predvajana druga sezona, je pa že posneta,” pojasnjujejo na POP TV. So pa za Top24Novice razkrili, da ima tudi druga sezona, tako kot je imela prva, 75 delov.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte