ponedeljek, 15 julija, 2024

Skrito v raju: Po koncu prve sezone so se oglasili gledalci (vsi so opazili eno stvar)

Serija Skrito v raju se je zaključila, gledalci pa so se sedaj začeli množično oglašati preko družbenih omrežij. Se strinjate z njimi?

Zelo priljubljena slovenska serija Skrito v raju se je zaključila. Gledalci so si lahko ogledali vseh 75 delov prve sezone. Mnogi so si bili enotni, da je bila serija zelo dobra.

saška dino
Bosta Saška in Dino ostala skupaj? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Zadnji del pa je mnoge gledalce pustil odprtih ust. prva sezona se je namreč zaključila tako, da so ostala odprta številna vprašanja.

Zanimiv je bil kader, kjer sta se pogovarjala Julija Steiner in Bojan Božič. Oba sta menila, da imata dovolj razlogov, da se Edvardu maščujeta za vse, kar je storil. Poraja se torej vprašanje, ali bosta nemara združila svoje moči in ponovno spletkarila proti Edvardu? Kaj bosta proti njemu uporabila tokrat?

Nekoliko v zraku je obviselo tudi razmerje med Saško in Dinom. Ko je Dino izvedel, da je Saška noseča, se je sprva prestrašil in želel pobegniti, nato pa se je le sprijaznil z dejstvom, da bo postal oče. Vse bolj mu je všeč tudi Saška, dejal ji je, da jo je nosečnost še polepšala. Pa bosta ostala par?

mark lara
Mark je Lari vse priznal … (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Zadnji prizor serije je bil namenjen Lari in Marku. Ta je sklenil, da Laro poišče in se z njo sooči. Odšel je v kamp Paradiso, kjer je bila in ji vse priznal. Povedal ji je, da je on kriv za nesrečo njenega očeta. Lara je bila v šoku, dejala je, da ga nikoli več ne želi videti.

Kaj o seriji menijo gledalci?

Po koncu prve sezone serije Skrito v raju so se preko družbenih omrežij oglasili številni gledalci. Nekateri so zapisali, da je škoda, ker je serije že konec in da komaj čakajo drugo sezono. Spet drugi so zapisali, da upajo, da druga sezona na televizijske zaslone prihaja že v jeseni.

Spet tretji so menili, da morda le ni nesreče zagrešil Mark in da bo druga sezona razkrila, kaj točno se je zgodilo in zakaj Mark misli, da je kriv za nesrečo.

julija bojan
Se bosta Julija in Bojan maščevala? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Mnogi gledalci pa so zapisali tudi, da so bili navdušeni nad celotno igralsko ekipo. “Sami vrhunski igralci. Odlično so odigrali svoje vloge,” se je glasil eden izmed številnih komentarjev.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte