torek, 23 julija, 2024

Skrito v raju: Tako se v resnici razumeta Meri in Frenk

Igralka, ki je v seriji Skrito v raju igrala Meri, je razkrila, v kakšnem odnosu sta v resnici z igralcem, ki je igral njenega moža Frenka.

Prva sezona priljubljene serije Skrito v raju je zaključena. Gledalci so uživali v 75. delih, sedaj pa mnogi že komaj čakajo, da bo na sporedu še druga sezona.

meri frenk
Frenk in Meri (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Kdaj bodo na POP TV predvajali drugo sezono, zaenkrat še ni znano, je pa ta že posneta in ima prav tako 75 delov.

Da je prva sezona serije Skrito v raju presegla vsa pričakovanja, so veseli tudi igralci, ki so stopili v vloge junakov. Ena izmed njih je igralka Vesna Pernarčič, ki je igrala Meri Kovač.

Meri je bila mnogim gledalcem v seriji zelo všeč, kaj pa o njej pravi igralka?

Zelo sva se »zaštekali«. (smeh) Rada imam take nevsakdanje vloge. Meri namreč ni ravno vsakdanja gospa. Uživam v vlogah, kjer moraš nekaj nalepiti na lik. Z velikim užitkom sem ustvarjala Meri in se ob tem res zabavala,” je razkrila za portal Svet24.

Povedala pa je tudi, kako se v resnici razume z igralcem Gabrom Kristjanom Trseglavom, ki je igral njenega moža Frenka.

meri
Meri je mnogim gledalcem zelo priljubljeni lik. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Tudi z Gabrom Trseglavom, ki igra mojega moža Frenka, sva stkala fino vez. Veliko sva se družila že na akademiji, zato sva imela precej sproščen odnos pred kamero. Verjetno je tudi to razlog, da mi je bilo tako lepo delati to vlogo,” je razkrila igralka za omenjeni portal.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte