četrtek, 25 julija, 2024

Skrito v raju: Ste vedeli, da ima ‘Saška’ zelo znane starše?

Igralka, ki v seriji Skrito v raju igra Saško, prihaja iz zelo znane slovenske družine …

Slovenska serija Skrito v raju je med gledalci zelo priljubljena. Postaja vse bolj napeta in zanimiva, gledalci bodo uživali še v nekaj več kot 20 delih serije. Ta ima namreč 75 delov, predvidoma pa se bo zadnji del odvil nekje v sredini maja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mila peršin (@milapersin)

V seriji igrajo znani slovenski in hrvaški igralci, mnoge je zelo navdušila igra Mile Peršin. Peršinova v seriji igra Saško, hčerko mesarja Frenka in Meri.

Peršinova pa prihaja iz zelo znane slovenske družine. Njen oče je namreč direktor Muzeja in galerije mesta Ljubljana, Blaž Peršin, njena mati pa je nekdanja balerina Sanja Nešković Peršin. Je tudi prejemnica Župančičeve nagrade za izjemne stvaritve na področju umetnosti.

“Starši me v kulturo in umetnostno udejstvovanje nikoli niso silili,” je Mila pred časom razkrila za portal 24ur.com. razkrila pa je tudi, da je tako kot njena mama tudi sama želela postati balerina. A z odraščanjem so se spreminjale tudi njene sanje, danes jo zanima vse, kar je povezano z ustvarjanjem filmskih vsebin.

Milo Peršin gledalci dobro poznajo

25-letna igralka pa je znani obraz slovenskih serij. Pred časom so jo gledalci lahko spremljali v priljubljeni slovenski seriji Sekirca v med, kjer je igrala vplivnico Špelo.

mila peršin skrito v raju
Igralka Mila Peršin v seriji Skrito v raju. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Prav tako kot je bila ta vloga njeno popolno nasprotje, pa Peršinova pravi enako za vlogo Saške, ki jo igra v seriji Skrito v raju.

Zadnji članki

Ne spreglejte