sreda, 24 julija, 2024

Skrito v raju: Serija se predvaja na hrvaški televiziji, ne boste verjeli, kaj si mislijo gledalci

Serija Skrito v raju se trenutno predvaja na hrvaški televiziji. Tako pa so jo ocenili hrvaški gledalci …

Prva sezona v Sloveniji zelo priljubljene serije Skrito v raju je že v polnem teku na hrvaški televiziji RTL. Hrvaški gledalci serijo spremljajo že od sredine maja.

skrito kevin frenk renato
V seriji Skrito v raju se ves čas dogaja … (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V seriji Skrito v raju nastopajo tudi hrvaški igralci, najbolj je zagotovo poznan igralec Alen Šalinović, ki v seriji igra Hrvoja Hrvatina, lastnika kampa Paradiso in strica Dina.

Šalinović je tako hrvaškim kot tudi slovenskim gledalcem znan po svoji vlogi v zelo priljubljeni hrvaški seriji Botri.

Poleg njega, je vlogo Dina prevzel mladi igralec Matino Antunović, ki prepoznavnost žanje prav z igranjem v seriji Skrito v raju. Postal je prepoznan in priljubljen tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem.

Tretji hrvaški igralec, ki nastopa v prvi sezoni serije Skrito v raju pa je igralec Aleksandar Cvjetković, ki igra vlogo bogataša Damirja.

Kaj o seriji menijo gledalci?

Kaj pa o seriji menijo hrvaški gledalci? Tudi pri njih postaja tako zelo priljubljena kot je v Sloveniji, ali se njihovo mnenje morda razlikuje od slovenskih gledalcev?

“Vsi so čudoviti igralci, Dino in Saška sta enkratna,” se je glasil komentar na družbenih omrežjih, spet drugi pa: “Top serija!”

“Super serija. Gledali smo jo že na slovenski televiziji, bila nam je zanimiva in danes že vsi nestrpno čakamo na zadnji del,” meni nekdo izmed hrvaških gledalcev.

mark saška
Saška igra košarko. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Seveda pa se najdejo tudi takšni, ki jim serija ni všeč. “Pretiravajo z reklamami,” meni gledalec, drugi pa: “Serija je brezvezna, kdo to sploh gleda?”

“Vrtijo jo samo zato, da zapolnijo program,” meni tretji hrvaški gledalec.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte