torek, 23 julija, 2024

Skrito v raju: ‘Dino’ je bil zaradi vloge v seriji primoran iti skozi takšno veliko preobrazbo

Igralec Matino Antunović, ki igra Dina, je razkril, kakšno veliko spremembo je moral narediti v svojem življenju …

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi hrvaški igralec Matino Antunović. Ta igra lik Dina, nečaka Hrvoje, ki je lastnik kampa Paradiso.

dino hrvoje
Dino in Hrvoje pregledujeta invalidski voziček. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Prva sezona priljubljene serije Skrito v raju se je na POP TV že zaključila, se pa sedaj vrti na hrvaški televiziji RTL. Zanje pa je Antunović povedal nekaj zanimivosti o svoji vlogi, tudi to, skozi kakšno preobrazbo je zaradi vloge šel.

“Dino je temperamenten mladenič z morja, inštruktor potapljanja. Skozi življenje ga vodi nekakšen kljubovalnost in zlobnost. Želi biti zmagovalec, je ljubosumen, a je v resnici zelo dober. Nekatera njegova dejanja, zaradi nepremišljenih odločitev deluje negativno,” je svojo vlogo za omenjeni portal opisal Antunović.

Pridobil je 10 kilogramov mišične mase

“Vloga Dina mi je bila zanimiva, ker sem moral na predlog produkcije doživeti fizično preobrazbo. Začel sem trenirati in pridobil sem 10 kilogramov mišic, kar je bila takrat zame nemogoča misija, a zgodilo se je in od takrat nadaljujem s treningi,” je pojasnil igralec.

dino lara
Dino in Lara (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Zaradi vloge pa je opravil tudi tečaj potapljanja, saj je Dino inštruktor potapljanja. “Ker je Dino inštruktor potapljanja, sem moral opraviti tečaj potapljanja, kar je bila tudi odlična izkušnja, ki mi je dala povsem novo dimenzijo liku,” je pojasnil Antunović in dodal, da se je z likom lahko povsem poistovetil, ko je bil med potapljanjem v globini morja.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte