torek, 23 julija, 2024

Skrito v raju: Hrvaški gledalci takole o seriji, slovenski jim odgovarjajo

To so o seriji Skrito v raju zapisali hrvaški gledalci, slovenski pa so se na njihove komentarje takoj odzvali. To so jim zapisali …

Serija Skrito v raju, ki je med slovenskimi gledalci zelo priljubljena, se od sredine meseca maja vrti tudi na hrvaški televiziji RTL.

dino lara
Dino in Lara (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V seriji namreč nastopajo tudi hrvaški igralci, ki so zelo priljubljeni doma, priljubili pa so se tudi slovenskemu občinstvu. To so Matino Antunović, ki igra Dina, Alen Šalinović, ki igra Hrvoja in Aleksandar Cvjetković, ki igra Damirja.

Prva sezona zelo uspešna

Prva sezona serije Skrito v raju se je na slovenski televiziji že odvrtela in zabeležila je rekordno gledanost. Že prvo epizodo si je v povprečju ogledalo kar 44 odstotkov gledalk in gledalcev. Po koncu prve sezone pa so s POP TV sporočili zavidljive rezultate: serijo si je v povprečju pogledalo 39 odstotkov gledalcev in gledalk.

Serijo spremljajo hrvaški gledalci

Od sredine maja pa je prva sezona serije Skrito v raju na ogled tudi hrvaškim gledalcem.

Po prvih dveh tednih predvajanja, je na družbenih omrežjih mogoče opaziti, da se z vsako novo objavo o seriji število všečkov povečuje, kar si lahko razlagamo, da postaja serija vse bolj priljubljena tudi pri sosedih.

Prav tako kot so bili navdušeni slovenski gledalci, pa tudi hrvaške najbolj zabava lik Saške in seveda lik njihovega rojaka Dina.

A vsem serija ni všeč. Med komentatorji so tudi takšni, ki menijo, da je serija brezvezna, da je dolgočasna in nezanimiva. “Limonada,” je zapisal nekdo izmed hrvaških gledalcev.

dino hrvoje
Dino in Hrvoje (foto: Voyo/posnetek zaslona)

A na negativne komentarje so se odzvali slovenski gledalci, ki menijo, da je serija več kot odlična.

Ta slovenska serija je res za zabavo ter za spočiti se in ni treba biti tako kritični. Igralci so vrhunski, tudi mi, v Sloveniji radi gledamo hrvaške serije in smo zelo veseli, ko jih dobimo na spored. Uživajte v lepi Istri in Ljubljani,” je zapisala pod negativne komentarje slovenska gledalka.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte