torek, 23 julija, 2024

Skrito v raju: Druga sezona prinaša takšno presenečenje za gledalce (imamo podrobnosti)

Mnogi gledalci težko čakajo na drugo sezono serije Skrito v raju, mi pa smo uspeli izvedeti nekaj podrobnosti …

Nova slovenska serija Skrito v raju je med številnimi gledalci zelo priljubljena. Prva sezona, ki je imela 75 delov, je zaključena, gledalci pa že težko čakajo, kdaj bo na televizijske zaslone prišla druga sezona serije.

skrito v raju
Lara in Nina v kampu. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Na POP TV so razkrili, da je druga sezona že posneta, prav tako je snemanje potekalo v studiu v Ljubljani in v hrvaški Istri, kjer so za namene snemanja postavili kamp Paradiso.

“Serijo smo snemali dve leti. Prva sezona je bila posneta pred dvema letoma, druga sezona pa je bila posneta lani,” je za RTL razkril hrvaški igralec Matino Antunović, ki v seriji igra Dina.

Kaj se bo dogajalo v drugi sezoni?

Mnoge gledalce zanima, kaj se bo dogajalo v drugi sezoni priljubljene serije. A POP TV zaenkrat še molči, niti niso razkrili, kdaj točno prihaja druga sezona, dejali so le, da bo ta kmalu. So pa razkrili, da ima prav tako kot prva, tudi druga sezona 75 delov.

Kot pa smo izvedeli, bo druga sezona zelo zanimiva. “Glavnina likov ostaja ista. Bodo pa prišli tudi novi liki,” so nam razkrili na POP TV.

mia in mark
Mia in Mark v seriji Skrito v raju. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Izvedeli smo tudi, da se z novo sezono vrača tudi igralka Zala Djuric, ki igra Mio, hčerko bogataša Damirja. Ta je bila v prvi sezoni simpatija Marka Steinerja in glede na to, da se je prva sezona končala tako, da je Lara na Marka kričala, da ga nikoli več ne želi videti (razkril ji je namreč, da je on tisti, ki je povzročil nesrečo, v kateri je umrl njen oče), je mogoče, da bo Mia spet zasedla Markovo srce. Bomo videli …

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte