ponedeljek, 15 julija, 2024

Skrito v raju: Kdaj bo na sporedu druga sezona? (POP TV pojasnjuje)

Kdaj bodo gledalci lahko gledali še drugo sezono priljubljene serije Skrito v raju? POP TV odgovarja …

Slovenska serija Skrito v raju je med gledalci požela neverjeten uspeh. Da jo bodo gledalci zares vzljubili, je produkcija serije očitno pravilno predvidevala že pred predvajanjem, hkrati so namreč posneli kar dve sezoni.

gaber kristjan trseglav serija
Igralec Gaber Kristjan Trseglav igra mesarja Frenka. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Prva sezona serije Skrito v raju, ki je imela 75 delov, se je odvrtela, v zraku pa je obviselo kar nekaj vprašanj. Kaj se bo zgodilo z liki in njihovimi zgodbami?

Mnogi gledalci so zadovoljno spremljali, kako je Dino, igra ga hrvaški igralec Matino Antunović sklenil, da bo poskušal popraviti razmerje s Saško (Mila Peršin), ki nosi njegovega otroka.

Prav tako jih je razveselilo dejstvo, da sta se pobotala Meri in Frenk, igrata ju Vesna Pernarčič in Gaber Kristjan Trseglav.

V zraku pa je obviselo vprašanje, kaj se bo zgodilo z Markom in Laro, igrata ju Gaja Filač in Matej Zemljič.

Mnogo odgovorov bo s seboj prinesla nova, druga sezona priljubljene serije. Zagotovo pa bo odprla še kakšno dodatno vprašanje.

Kdaj bo serija na sporedu?

Mnoge gledalce seveda zanima, kdaj bodo lahko uživali v drugi sezoni priljubljene serije. Mnogi ugibajo, da se bo to zgodilo že jeseni. A POP TV točnega datuma še ne razkriva.

skrito v raju
Lara in Mark (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Serija, ki je dokazala, da Slovenci želimo domačo, originalno produkcijo, je zabeležila odlične rezultate.

Finale prve sezone je poskrbel za kar nekaj razpletov, a prinesel kar nekaj novih zapletov. Kaj se bo zgodilo v drugi sezoni, pa izveste kmalu,” so zapisali na družbenem omrežju. S tem so namignili le, da druga sezona prihaja kmalu.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte