torek, 23 julija, 2024

Se spomnite Melite iz šova Super par? Takšna preobrazba ji je uspela

Zagotovo se še spomnite simpatičnega para, Melite in Silva, ki sta tekmovala v resničnostnemu šovu Super par, ki se je vrtel na POP TV.

Parček je še vedno srečen skupaj in zaljubljen do ušes, je pa Meliti v tem času, odkar nista več na očeh javnosti, uspela korenita preobrazba.

Po njeni zadnji objavi na družbenih omrežjih sodeč, je oklestila kar nekaj odvečnih kilogramov.

“Za hujšanje sem se v prvi vrsti odločila zaradi svojega zdravja, saj sem v zadnjih dveh letih pridobila nekaj kilogramov. Hkrati pa imam veliko oblek, ki so mi postale malo pretesne in sem se delno odločila tudi zaradi tega, da jih lahko nosim,” je pojasnila za portal njena.si.

Da ji gre pri preobrazbi telesa in bolj zdravemu načinu življenja zelo dobro, je za omenjeni portal razkrila v nadaljevanju. Pojasnila je, da ji je od poletja uspelo shujšati za šest kilogramov, pri tem pa je seveda najbolj pomembno, da izgubljenih kilogramov ne dobiš več nazaj.

In kako ji je to uspelo?

Za omenjeni portal je razkrila svojo skrivnost: “Moja pot k izgubljanju kilogramov se je najprej začela v moji glavi. Ko sem se odločila za ta korak, je vse ostalo samo steklo. Odločila sem za prehranski režim tekom katerega sem iz prehrane izločila mleko in mlečne izdelke, gluten ter močne začimbe.

Ob tem sem v svoj vsakdan vključila veliko gibanja. Gibam se vsa dan, najraje hodim, saj se takrat sprostim in naredim veliko za svoje telo.” 

 

Zadnji članki

Ne spreglejte