torek, 23 julija, 2024

Se spomnite Jana in srnjačka Miška? To se je zgodilo s srnjačkom …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Jana Kneza in njegovega srnjaka Miška. To se je sedaj zgodilo z njim …

Jan Knez je bil eden izmed tekmovalcev resničnostnega šova Kmetija. V šov pa je vstopil s prav posebnim prijateljem srnjačkom Miškom. Takrat je bil Miško še mladiček.

jan knez
Jan Knez in srnjaček (foto: Facebook/Jan Knez)

Jan je za srnjačka skrbel, našel ga je, ko je bil še čisto majhen in postala sta nerazdružljiva.

Z leti pa je srnjaček odraščal, postal zdrav in močan samec, Jan je vse redkeje objavljal njegove fotografije na družbenem omrežju.

Ko se je pred kratkim ponovno oglasil, so ga številni spletni prijatelji spraševali, kaj se je zgodilo s srnjačkom Miškom in kako to, da ne objavi kakšne njegove nove fotografije.

“Ja, Miško ima naraščaj in prihaja zelo poredko domov, nazadnje je bil pred 5 dnevi.

Vesel sem, da se je tako lepo vklopil v njegovo življenje, v naravo, kamor sodi. To je bil tudi moj cilj, da ga pripeljem do tja, kamor spada!” jim je pojasnil Jan.

“Zadnje čase je bil zelo vznemirjen, saj več ni imel miru, ljudje vse bolj nabavljajo pse, bageri, kamioni delovni stroji, dirkanje avtomobilov, skuterjev po naši ulici, postalo je nevzdržno verjetno tudi zanj? Dogaja se vsakodnevno, stalnica tukaj pri nas …. V gozdu pa je bolj umirjeno in mali se je pravilno odločil, znašel, da se je vsemu temu umaknil. Sva pa se zmenila, da se tukaj več tako, kot včasih ne bova kazala, ker sva že odrasla in s tem postala resnejša,” je dodal.

Mnogi so mu v odgovor zapisali, da želijo srnjačku vse dobro in da je prav, da se je vrnil nazaj v naravo.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte