torek, 23 julija, 2024

Razkrivamo: Sta Katja in Matic po eksperimentu postala par?

Katja in Matic sta po eksperimentu v boljših odnosih je med njima preskočila iskrica?

V eksperimentu Poroka na prvi pogled je bilo zelo burno v odnosu med Katjo in Maticem.

katja matic
Katja in Matic v oddaji Poroka na drugi pogled. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Katja je šele na zadnji ceremoniji razkrila, kaj se je z njo v eksperimentu dogajalo in zakaj je bila takšna.

Potem ko sta si Katja in Matic ogledala posnetek njunega dogajanja v eksperimentu, je Katja dejala, da bi rada povedala, da ko je sama sebe gledala na ekranu, je v sebi videla vso jezo. “Dejansko sem res odreagirala iz neke te jeze,” je dejala. Dodala je, da je Maticu že povedala, zakaj je izhajala iz jeze.

Ta, neka travma, ki se mi je zgodila pri 17ih letih, se očitno meni vleče že toliko let,” je dejala s solzami v očeh. Razložila je, da jo je še vedno strah, da bi moški od nje hotel le eno stvar, spolne odnose. In takoj, ko moški to omeni, se pri njej sproži strah.

Maticu se je pred vsemi tudi opravičila, Matic pa ji je z nasmeškom na obrazu dejal, da je že vse pozabljeno in da ve, da je to prava Katja.

Sedaj sta prijatelja

Katja in Matic sta skupaj prišla tudi na zadnjo komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Na vprašanje, v kakšnem odnosu sta danes in ali je možno, da bi med njima preskočila iskrica, je Katja pojasnila: “Jaz si takšnih stvari ne planiram.”

katja matic
Katja in Matic na zadnji ceremoniji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

V nadaljevanju je pojasnila, da sta z Maticem redno na vezi. “Mi je pa zadnjič rekel, naj ga pokličem, če ga rabim in sem ga. in sva se kar nekaj časa pogovarjala. Jaz sem bila na koncu, kot da sem bila pri terapevtu,” je pojasnila Katja. Dodala je, da ima sedaj pri Maticu občutek varnosti in podpore.

“Kaj se bo zgodilo, bo pa prinesel čas,” je zaključila Katja.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte