torek, 23 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Katja razkrila pravi vzrok, zakaj je bila takšna do Matica

Katja je končno razkrila, kaj je bil vzrok njenega obnašanja do Matica. Ob njeni izpovedi so bili vsi brez besed …

Kandidati letošnjega eksperimenta Poroka na prvi pogled so se po nekaj mesecih še zadnji srečali s strokovnjaki na zadnji ceremoniji. Ta je potekala nekoliko drugače. Kandidati so si ogledali nekaj prizorov iz eksperimenta, nato pa komentirali dogajanje.

katja poroka
Katja je razkrila, zakaj je bila tako jezna. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Vsi so pritrdili, da jih je eksperiment zelo spremenil in da danes na odnose gledajo drugače.

Svoj odnos sta pred strokovnjaki najprej komentirala Katja in Matic. Katja je dejala, da so bili prvi dnevi zelo lepi, da sta se imela v redu in se veliko pogovarjala. Potem pa se je začelo.

Matic je dejal, da mu je bila Katja sprva zelo simpatična, ampak, ko je sprevidel, kakšna je situacija, se je hitro oglasil njegov obrambni mehanizem. “To je bilo potem do konca eksperimenta pri nama samo še eno nadigravanje, kdo bo koga,” je iskreno dejal.

Katja je razkrila vzrok svojega obnašanja

Potem ko sta si Katja in Matic ogledala posnetek njunega dogajanja v eksperimentu, je Katja dejala, da bi rada povedala, da ko je sama sebe gledala na ekranu, je v sebi videla vso jezo. “Dejansko sem res odreagirala iz neke te jeze,” je dejala. Dodala je, da je Maticu že povedala, zakaj je izhajala iz jeze.

Ta, neka travma, ki se mi je zgodila pri 17ih letih, se očitno meni vleče že toliko let,” je dejala s solzami v očeh. Razložila je, da jo je še vedno strah, da bi moški od nje hotel le eno stvar, spolne odnose. In takoj, ko moški to omeni, se pri njej sproži strah.

katja matic
Katja in Matic sta se pogovorila. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Dejala je, da je tudi Matic to nekajkrat v hecu omenil, ampak je ona zaradi tega zmrznila. “Nikoli ne vem, zakaj tako odreagiram. Meni je lahko moški zelo všeč, ampak, samo eno stvar, da mi bo namignil na … ne vem, nekako imam potem občutek, da on hoče samo to,” je razkrila Katja. Kaj točno se ji je pred leti zgodilo, pa ni povedala.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte