četrtek, 25 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Sari v otroštvu ni bilo lahko

V letošnjem eksperimentu Poroka na prvi pogled je sodelovala tudi Sara, ki je razkrila, da odraščanje zanjo ni bilo lahko …

Sara je v letošnji eksperiment Poroka na prvi pogled vstopila skupaj z Markom. Žal se je njun eksperiment prehitro zaključil, saj se je Marko zaljubil v Jernejo in je želel nadaljevati z njo.

sara marko
Sara in Marko (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Sprva so gledalci menili, da se bosta para le zamenjala. Jerneja bo eksperiment nadaljevala z Markom, Sara pa s Kristijanom, ki je, ko jo je spoznal, odkrito priznal, da mu je všeč.

A v nadaljevanju je razkril, da iz te moke ne bo kruha, saj je izvedel, da Sara noče imeti otrok, še več, želi iti na sterilizacijo. Kristijan pa si je zelo želel imeti še kakšnega otroka. Eksperiment bi bil tako zanju brezsmiseln, sklenila sta, da ga zapustita.

Zakaj ne želi imeti svojih otrok, je pojasnila za Top24Novice

“Otrok si nikoli nisem želela. Verjetno ima prste vmes, poleg mojega strahu ob misli na nosečnost in porod, predvsem to, da že celo življenje na vseh koncih poslušam, kako so otroci izgovor za to, da starši ne živijo življenja, ki si ga želijo. Ne naredijo spremembe, ki bi koristila vsem in zaradi varnosti ostanejo v kletkah, katere potem naprej predajo svojim otrokom in ti ponovijo cikel. Jaz si ne želim prenesti tega bremena na otroka,” je povedala Sara.

sara marko
Marko in Sara na prvi ceremoniji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Poleg tega je na svetu že tako preveč ljudi za način življenja, ki ga izbiramo. Je veliko sirot, katerim lahko ponudim izhod iz življenja, v katerega so bili rojeni, tako kot so to meni pokazali in omogočili moji “dušni” starši ,” je zaključila.

Sara ni imela lahkega otroštva

Sara nam je pojasnila, da njeno otroštvo ni bilo lahko. Kot je dejala, je bila pogosto prepuščena sama sebi.

“Zaradi odsotnosti očeta v celoti in drugam usmerjeni pozornosti mame sem bila pogosto prepuščena sama sebi. Starševski vzor sem iskala povsod naokoli, dokler nisem našla družine, kjer sta me starša takratnega partnerja vzela za svojo,” je pojasnila za Top24Novice.

“Tam sem spoznala pojem družine v klasičnem pomenu besede in prvič začutila varnost in stabilnost, kar mi je omogočilo prehod iz delovanja iz strahu in pomanjkanja v delovanje iz ljubezni in obilja. Podprla sta me na več nivojih, tako materialnem, kot mentalnem, čustvenem in duhovnem, da sem uvidela možnost drugačnega sveta, kot sem ga poznala do takrat,” je pojasnila Sara.

sara marko večerja parov
Pari pred večerjo. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Razložila pa nam je tudi, zakaj ju je poimenovala ‘dušna starša’: “Izraz pa se je porodil ob branju moje prve tovrstne knjige Potovanje duš, ki je bila njuno priporočilo, meni pa odprla nove dimenzije doživljanja in dojemanja sveta.”

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte