torek, 23 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Sara iskreno spregovorila o tem, zakaj noče imeti otrok

Sara iz eksperimenta Poroka na prvi pogled je presenetila z izjavo, da nikoli ne bo rodila otroka. Sedaj je razkrila, zakaj …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled se zapleta med dvema paroma. Marko in Sara ter Kristijan in Jerneja ne najdejo več skupnega jezika.

kristijan poroka na prvi pogled
Kristijan si je premislil glede Sare. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Jerneja in Marko sta se zaljubila, sprva je bilo videti, da je tudi Kristijan zelo zagret za Saro in da bi lahko prišlo do menjave parov.

A Kristijan se je nenadoma ohladil, zdi se, da mu ni več v interesu, da bi poskusil eksperiment nadaljevati s Saro.

“Jaz sem jo razumel, da ona noče z mano imeti ničesar,” je produkciji dejal Kristijan in pojasnil, da naj bi mu to rekla na zadnji ceremoniji.

Res je tudi, da si Kristijan zelo želi imeti še več otrok, Sara pa je razkrila, da svojih otrok ne bo imela in da razmišlja o sterilizaciji.

Zakaj ne želi imeti svojih otrok, je pojasnila za Top24Novice

“Otrok si nikoli nisem želela. Verjetno ima prste vmes, poleg mojega strahu ob misli na nosečnost in porod, predvsem to, da že celo življenje na vseh koncih poslušam, kako so otroci izgovor za to, da starši ne živijo življenja, ki si ga želijo. Ne naredijo spremembe, ki bi koristila vsem in zaradi varnosti ostanejo v kletkah, katere potem naprej predajo svojim otrokom in ti ponovijo cikel. Jaz si ne želim prenesti tega bremena na otroka,” je povedala Sara.

sara poroka
Sara ne želi imeti otrok. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

“Poleg tega je na svetu že tako preveč ljudi za način življenja, ki ga izbiramo. Je veliko sirot, katerim lahko ponudim izhod iz življenja, v katerega so bili rojeni, tako kot so to meni pokazali in omogočili moji “dušni” starši ,” je zaključila.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte