četrtek, 25 julija, 2024

Poroka na prvi pogled: Bosta Olga in Miha zapustila eksperiment?

Po burnem dogajanju na večerji parov je Olga zapustila eksperiment in odšla. Kljub temu sta se udeležila ceremonije. Pa bosta ostala ali eksperiment zapuščata?

Druga večerja je bila presenečenje tako za gledalce kot tudi za strokovnjake in pare. Kristijan, Andrej in Miha so šli morda korak predaleč pri izzivanju Olge. Ta je bila užaljena, Mihu je kasneje dejala, da se ni obnašal kot mož in je ni branil.

Poroka na prvi pogled Olga in Miha
Olga in Miha na ceremoniji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Tudi Miha ji je po večerji očital, da se tudi ona ni obnašala kot njegova žena, spraševal jo je, zakaj objema druge ženske in ne njega.

Pogovor sta zaključila tako, da je Olga odvihrala iz stanovanja, nihče ni vedel, kje je.

Ceremonije sta se udeležila

Po večerji parov je sledila ceremonija, kjer so se pari spraševali, kaj se dogaja z Olgo in Mihom, saj ju najprej ni bilo. Nato sta vendarle prišla, na vprašanje, kje sta bila, pa je Miha dejal: “Opravke sva imela.”

Produkciji je nato razkril, da je med njima kar razgibano, da imata vzpone in padce. “Po hribu gor in po hribu dol,” je pojasnil.

Strokovnjaki na ceremoniji
Strokovnjaki na ceremoniji (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

V oddaji je bilo prikazano, da sta se Olga in Miha kasneje pogovorila in razčistila med sabo, kar se je dogajalo na večerji. A kljub temu ostaja dvom, ali bosta nadaljevala z eksperimentom ali sta ugotovila, da sta si preveč različna, da bi lahko gradila skupni odnos.

“Včasih je potrebno situacijo pripeljati do popolnega absurda, da se ti človek odpre. In jaz to rabim, ker potem vem, s čim imam jaz opravka,” je dejala Olga produkciji. “Prelomnice pokažejo več kot mirna voda,” je modro dodala.

Bosta Olga in Miha nadaljevala z eksperimentom in se še naprej učila, kako graditi odnos? Vsekakor upamo, da bo njuna odločitev soglasna in da bosta oba zapisala, da ostajata. Menimo namreč, da je par zelo zanimiv in sta prijetna popestritev v eksperimentu Poroka na prvi pogled. Se strinjate z nami?

Svoje mnenje o Olgi in Mihu lahko zapišete v komentar. Lahko pa nas obiščete tudi na naši Facebook strani in komentirate naše novice, ki jih pripravljamo za vas.

Zadnji članki

Ne spreglejte