torek, 23 julija, 2024

POP TV razveselil številne gledalce: Prihaja priljubljena serija, ki so jo mnogi težko čakali

Na POP TV prihaja ena izmed najbolj priljubljenih serij, ki so jo vsi že težko čakali …

Na POP TV so svojim gledalcem sporočili, da že 23. maja na VOYO prihaja priljubljena slovenska humoristična serija Ja, Chef!.

ja chef
Prihaja nova sezona serije Ja, Chef! (foto: Voyo)

Gledalci si bodo lahko ogledali že 9. sezono, ki pa s seboj prinaša tudi številne novosti.

V serijo Ja, Chef! Vstopata dva nova igralca, Iva Krajnc Bagola in Ranko Babić.

Krajnc Bagola bo igrala lik nove lastnice hotela Ele Kocjančič, Babić pa bo igral lik Lada, ki bo novi upravnik hotela Eleonora (bivšega hotela Chatteau de Philippe).

Sicer ni tako siten kot Rudi (Bojan Emeršič), nima zlate ure in ne spi v solariju, ima pa dar za spletke in izbira izjemno žive kravate. Lado je navzven urejena, organizirana, vestna in pikolovska oseba, ki obvlada svoj posel. Pod fasado osebe, ki točno ve, kaj dela, in ima vse pod kontrolo, je človek s tisoč in eno masko, je nesrečno zaljubljen in ima zelo slabe navade. Z Bohincem nikakor ne najdeta skupnega jezika in njun boj se iz epizode v epizodo bolj zaostruje. In ker je Lado totalno nemoralna oseba, nas čaka nora dogodivščina v novih epizodah Ja, Chefa!”,” je o svoji vlogi v priljubljeni seriji dejal Babić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VOYO (@voyo_slovenija)

“Ela je nepredvidljiva, ukazovalno prestrašena, usodno zaljubljena, osamljena, neizprosna ter strastna ženska. Strašni zapleti so v tej nadaljevanki nujni in potencirani. Mislim, da takšnih pretresov v resničnem življenju nisem doživela. Sem imela kar nekaj smešnih prigod na potovanjih, a tako bizarnih kot v Ja, Chefu! pa ne. Z Rankom sva imela mnogo smejalnih momentov, predvsem pri dodajanju tekstov, ki sva si jih sproti gladko izmišljevala,” pa je svojo vlogo v seriji Ja, Chef! opisala Krajnc Bagola.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte