torek, 23 julija, 2024

POP TV razveselil mnoge: Vrača se ena najbolj priljubljenih nadaljevank

Na POP TV so razveselili z novico, da se že zelo kmalu vrača ena izmed najbolj priljubljenih nadaljevank.

Na POP TV se vrača zelo priljubljena nadaljevanka Gorski zdravnik. Ta bo na sporedu od 21. maja dalje, takoj, ko se bo zaključila priljubljena slovenska serija Skrito v raju. Zadnji del slovenske serije si bodo gledalci lahko ogledali v ponedeljek, 20. maja.

gorski zdravnik
Prihaja nadaljevanka Gorski zdravnik (foto: POP TV)

Gorski zdravnik Martin Gruber pa se na POP TV vrača že s 17. sezono napetih nadaljevanj. Tudi tokrat bo pomagal ljudem, ki se bodo znašli v težavah, obenem pa se bo tudi sam soočal s svojimi problemi in preglavicami.

Gorskega zdravnika Martina Gruberja igra znani igralec Hans Sigl, ta je pred leti obiskal tudi Slovenijo in požel veliko navdušenje.

Gledalci imajo serijo Gorski zdravnik zelo radi in kot je za 24ur.com razkrila programska direktorica Pro Plus Danica Knego, se trudijo prisluhniti željam gledalcev, saj nenazadnje program ustvarjajo zanje.

“Izjemno smo veseli in počaščeni nad odzivom serije Skrito v raju, z enakim navdušenjem pa pričakujemo tudi novo sezono Gorskega zdravnika. Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega, zato jih bomo z novimi zgodbami razvajali od konca maja dalje,” je za omenjeni portal dejala Knegova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hans Sigl (@sigl_hans)

Nadaljevanka Gorski zdravnik je snemana na Tirolskem, v čudovitih gorah med zeleno naravo. Snemajo jo že od leta 2008, mesto Ellmau, kjer se serija odvija pa je postal prava turistična atrakcija.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte