torek, 23 julija, 2024

Razkrito, kdaj bo predvajan zadnji del serije Skrito v raju

Priljubljena serija se bliža h koncu. Vas zanima, kdaj bo predvajan zadnji del serije, ki prinaša vse zaključke?

Slovenska serija Skrito v raju je med gledalci zelo priljubljena. Številni vsak večer komaj čakajo njeno nadaljevanje. Gledalci tudi težko čakajo, da se bodo vse zagonetke končno začele odvijati.

frenk meri
Frenk in Meri sta za mnoge najboljši par. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V seriji Skrito v raju igrajo znani slovenski in hrvaški igralci, mnogi gledalci bi se težko odločili, kateri jim je najljubši, saj so vsi po svoje edinstveni.

Mnogi zelo radi serijo spremljajo zaradi ljubezenske romance, ki se dogaja med Laro in Markom, ki ju igrata znana slovenska igralca Gaja Filač in Matej Zemljič.

Spet drugim je zelo všeč lik dr. Edvarda Steinerja, ki ga igra Aleš Valič, spet tretji so navdušeni nad igro igralke Sabine Kogovšek, ki igra Julijo Steiner.

Prva sezona serije se počasi bliža h koncu, pred gledalci je še nekaj delov, ki pa bodo nedvomno zelo napeti.

Razkrito je že, da ima serija 75 delov ter da bodo ustvarjalci posneli tudi drugo sezono, saj je gledanost serije nad pričakovanji.

Kdaj pa si bodo gledalci lahko ogledali zadnji del, ki bo prinesel tudi vse zaključke in odgovore?

Zadnji del bo na sporedu v ponedeljek, 20. maja. In kot je dejal pred časom igralec Matej Zemljič, se bo zgodilo nekaj, kar bo presenetilo mnoge.

renato ines
Kaj se bo zgodilo z Ines in Renatom? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pred časom je namreč odgovarjal na vprašanja svojih spletnih sledilcev in med drugim je odgovoril tudi na vprašanje, kateri del serije mu je bilo najtežje posneti. “Zadnji prizor prve sezone. Zakaj? Boste videli kmalu,” je odgovoril.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte