torek, 23 julija, 2024

Nenavadno: Sara je razkrila podrobnosti o svoji poroki in mnoge presenetila

Sara, ki je sodelovala v Poroki na prvi pogled je mnoge presenetila z razkritjem o poroki. Tudi vi boste presenečeni …

Sara, ki je sodelovala v zadnji sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled, se je potem, ko je eksperiment zapustila, zares poročila.

To je najprej priznala strokovnjakinji Sonji Javornik, ko sta se, skupaj še z nekaj kandidati, srečali in družili na Lady pikniku pod klobuki.

Sara je takrat pokazala svoj poročni prstan, razkrila pa tudi, da ga bo kmalu nadomestila s tetovažo. Povedala je, da je res poročena, kaj več pa ni razkrila.

Kot pa sedaj poroča žurnal24, so iz zanesljivih virov izvedeli, da je njen soprog tujec, njuna poroka pa je bila nenavadna.

Tudi ta poroka se je zgodila hitro, brez predhodnega spoznavanja. Ni bila ravno na prvi pogled, a možno, da že na deseti,” je namreč povedala Sara za omenjeni portal.

Pojasnila je, da sta se najprej poročila, nato skupaj vselila, sedaj pa se spoznavata. “Lahko bi rekli, da sem dobila novo priložnost v eksperimentu,” je povedala za omenjeni portal.

sara poroka
Sara v eksperimentu. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Sara je v eksperiment vstopila skupaj z Markom. Na začetku sta obetala, a so se kasneje pojavile težave. Marko eksperimenta ni želel več nadaljevati s Saro, ampak z Jernejo.

Sara se je takrat odločila, da eksperimenta ne bo nadaljevala s Kristijanom, oba sta predčasno odšla domov. Danes pa sta oba srečno zaljubljena. Tudi Kristijan je pred kratkim pokazal svojo novo ljubezen.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte