ponedeljek, 15 julija, 2024

Končno razkrito, kdaj se začenja serija Skrito v raju

POP TV je končno razkril, kdaj bo predvajan prvi del nove slovenske serije Skrito v raju.

Na POP TV prihaja nova slovenska serija Skrito v raju, od katerega gledalci pričakujejo zelo veliko. Mnogi že komaj čakajo, da se bo odvil prvi del serije, sedaj je POP TV končno potrdil, da bo prvi del na sporedu 5. februarja ob 20. uri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaja Filač (@gfilac)

“S ponosom in velikim veseljem predstavljam v slovenskem prostoru novo originalno serijo Skrito v raju, s katero na POP TV znova potrjujemo našo zavezo podpori domači produkciji, domačim ustvarjalcem, ekipam, slovenskim igralcem, piscem in režiserjem. Dnevne serije so od nekdaj bile pozitivno sprejete od naših gledalk in gledalcev in verjamemo, da bo tudi serija Skrito v raju našla pot do njihovih src,” je o seriji dejala direktorica Pro Plus Stella Litou.

“Veselim se odzivov, saj smo za to zgodbo strnili vse naše pretekle izkušnje in naredili serijo, za katero upam, da nam bodo gledalci podarili tisto uro časa po napornem delavniku. Produkcija te serije je bila izjemno zahtevna, saj smo v kombinaciji z lokacijami v Sloveniji segli še čez mejo na Hrvaško. S tem smo želeli ponuditi našim gledalcem še nekaj več v sami zgodbi in pokrajini. Obenem pa smo vanjo vnesli trajnostne trende, saj je Lara, glavni lik v seriji, prizadevna okoljevarstvenica, ki si prizadeva rešiti problem človeškega onesnaževanja svetovnih morij in oceanov. Ustvarili smo torej serijo, ki obsega raznolike aspekte naših vsakdanjih življenj,” je povedal urednik serije Dejan Krupić.

Glavna igralca o seriji Skrito v raju

“Z likom Lare se v nekaterih stvareh lahko poistovetim, predvsem kar se tiče skrbi za naravo, čeprav si v seriji Lara prizadeva, da je pri tem res veliko bolj angažirana. Všeč mi je tudi, kako so ustvarjalci to njeno prizadevnost prepletli z zgodbo. Hkrati navdušujejo njena preprostost, sproščenost in priljudnost. To energijo skupaj vnašava do gledalcev,” je o seriji dejala glavna igralka Gaja Filač, ki igra vlogo okoljevarstvenice Lare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matej Zemljič (@matejzemljic)

“Lik Marka, ki ga igram v seriji, je navzven precej nedostopen, a kmalu spoznamo, da je to zgolj fasada, za katero se skriva zgodba iz preteklosti. Pred gledalci se bo ta skrivnosten dogodek odstiral iz epizode v epizodo. V užitek mi je bilo snemati z ekipo, še posebej z Gajo. Z njo sva na snemanju preživela resnično veliko časa in mislim, da nama je uspelo pričarati tisto skrivnostno iskrico, ki bo zagotovo prepričala gledalce,” je dejal igralec Matej Zemljič.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte