ponedeljek, 15 julija, 2024

Katja se je Maticu iskreno opravičila, toda, kaj je bil vzrok, da je bila takšna do njega?

Na ponovnem srečanju je za veliko presenečenje poskrbela Katja. Bila je popolnoma spremenjena …

Kandidati letošnje sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled so se po koncu eksperimenta po nekaj mesecih ponovno srečali.

katja matic
Katja in Matic na ponovnem srečanju. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Največje presenečenje je bil zagotovo odnos Katje do Matica. Ko je ta prišel, Katja, Irena in Kristijan so že bili zbrani, ga je veselo pozdravila in pogledala v oči. “Ja, Matic, živijo,” mu je rekla.

V nadaljevanju pa je dejala, da je pri sebi potrebovala več kot mesec dni, da je po eksperimentu prišla k sebi in dojela določene stvari.

Ko je na srečanje prišla še Sara in vprašala, kako sta po eksperimentu Katja in Matic, oba sta bila že prisotna, je Katja dejala, da je po eni strani že komaj čakala, da vidi Matica. “Zato, ker vsa tista jeza, ki sem jo imela do njega, sem končno dojela, zakaj je bilo toliko ene jeze. Po eni strani mu je bilo zelo žal, da se nisva usedla in imela komunikacijo.”

V nadaljevanju je Katja povedala, da ji ni več težko biti zraven Matica. “Si videl, da te gledam v oči,” mu je dejala.

Matic je videl, da je Katja spremenjena, kar je priznal tudi produkciji. Dejal je, da vidi, da se je Katja spremenila. “Vidiš nek prijazen izraz. Ni več tiste neprijaznosti in negativizma in jeze v njej. Vidi se, da je verjetno sama pri sebi veliko stvari razmislila, do marsičesa prišla. Zdaj, mislim, da je ona šele taka, kot je v resnici,” je dejal.

Katja je presenetila

Ko so kandidati sedli k zadnji skupni večerji, je Katja ponovno presenetila. Za vse slabe stvari, ki jih je storila Maticu med eksperimentom, se mu je pred vsemi opravičila. Priznala je, da ji je zelo žal, ker se je do njega obnašala tako, kot se je.

katja matic
Katja in Matic (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Toda, kaj je botrovalo temu, da je bila Katja v eksperimentu takšna, kot je bila? Vse bo razkrito kmalu …

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte