četrtek, 25 julija, 2024

Delovna akcija: Zadnja oddaja presenetila številne gledalce. Ste to opazili tudi vi?

V zadnji oddaji Delovna akcija so mnogi gledalci opazili to podrobnost, ki jih je zelo presenetila. Ste bili presenečeni tudi vi?

Na POP TV se predvaja že sedma sezona zelo priljubljene in gledane oddaje Delovna akcija. V zadnjih dveh delih so gledalci spoznali družino Markovec.

prostovoljci delo
Mojstrom so pomagali številni prostovoljci. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Družina ima za seboj zelo travmatično preizkušnjo. Mati Sandra je zelo mlada zbolela za rakom in umrla. Za seboj je pustila moža Klemna, in dva majhna otroka, Lindo in Liama.

Že prvi del oddaje je pri gledalcih pustil zelo velik odziv. Mnogi so se oglasili preko družbenih omrežij in zapisali, da si ta družina resnično zasluži obnovo stanovanja. Družina, ki je ostala brez matere, se je mnogim zasmilila.

Da je voditeljica Ana Praznik sploh potrkala na njihova vrata, je bila zaslužna njihova prijateljica Mateja, ki je družino prijavila, saj je začutila njihovo stisko.

mojster ićo
Mojster Ićo je bil prostovoljcev zelo vesel. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Prenova je stekla, ker pa je bila zelo obsežna, so mojstri bili bitko s časom. A proti koncu prenove doživeli zelo prijetno presenečenje. Prišli so namreč številni prostovoljci, ki so želeli pomagati družini.

“Lepo je videti, ko se takšna dobrodelna društva povežejo med sabo z lokalno skupnostjo,” je povedal mojster Delovne akcije Matjaž Potočnik in dodal: “Veseli smo vsakega obiska, vsake pomoči.”

“Zelo vesel sem, da so prišli v takšnem številu,” je z nasmehom na obrazu povedal tudi mojster Ićo, ki se je še posebej razveselil prostovoljcev, ki so njemu pomagali pri električnih delih.

mojster matjaž
Mojstri so prostovoljcev vedno veseli. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Česa takega v oddaji Delovna akcija gledalci ne vidijo ravno pogosto. Nazadnje so sosedje, sodelavci in prijatelji stopili skupaj pri prenovi, ki so jo v oddaji Delovna akcija predvajali lansko leto. Mnogi so prišli na pomoč mojstrom, ko so prenavljali dom mladega fanta Gregorja, ki je ostal sam v hiši svojih staršev.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte