četrtek, 25 julija, 2024

Delovna akcija: Na dom družine Markovec prišli ljudje, ki niso del ekipe. Kaj se je dogajalo?

Delovna akcija pri družini Markovec bo zelo drugačna. Med prenovo se bodo na domu družine pojavili ljudje, ki niso del ekipe …

V oddaji Delovna akcija je bila tokrat predstavljena družina Markovec. Oče Klemen je ostal sam z otrokoma, 10-letno Lindo in 7-letnim Liamom. Družina je tragično izgubila mamo in ženo. Sandra je namreč zbolela za rakom, bolezen je bila močnejša …

Ker bo prenova tudi tokrat zelo obsežna, bo potekala v dveh delih. Drugi, zadnji del, kjer bodo gledalci lahko videli tudi, kako je Delovna akcija prenovila dom mladi družini, bo na sporedu to nedeljo.

babica ana praznik
Babico bo zanimalo, kako napreduje prenova. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Kot pa so ustvarjalci oddaje že namignili ob koncu prvega dela, tokrat mojstri na gradbišču ne bodo sami.

Že prijateljica Mateja, ki je družino prijavila v Delovno akcijo, je povedala, da so po smrti Sandre vaščani stopili skupaj in družini poskušajo pomagati. Vaška skupnost je celo organizirala zabavo, da je Linda lahko praznovala svoj 10. rojstni dan.

Prišli bodo prostovoljci

V nedeljo bodo gledalci lahko videli, da bodo mojstri zares bili bitko s časom. Prenova bo zahtevna, želeli si bodo, da bi imela vsaj nekaj parov rok več. Bojan, ki je vodja gradbišča, bo vidno zaskrbljen. “Tega dela je še toliko, ne smemo se opustiti,” bo resno dejal, Ana pa bo priznala, da bijejo bitko s časom.

prostovoljci delovna akcija
Na pomoč bodo priskočili prostovoljci. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

A doživeli bodo veliko presenečenje, na gradbišče bodo prišli prostovoljci in zavihali rokave.

Kako mojstri gledajo na zunanjo pomoč, smo vprašali na POP TV, pojasnili so, kako je bilo pri družini Markovec. “Absolutno je vsak dodaten par rok dobrodošel, ljudje so z veseljem stopili skupaj, mojstri pa so jih takoj sprejeli medse,” so nam pojasnili.

Kaj pa na hrup, ki ga prenova prinaša s seboj rečejo sosedje? Imajo včasih mojstri težave s kakšnimi pritožbami?

prostovoljci ana praznik
Toliko prostovoljcev še ni bilo … (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Sosedje so vedno pravočasno obveščeni, tako da nikoli ni problema. Uvidevni so zelo in smo veseli zaradi tega,” so pojasnili na POP TV.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte