ponedeljek, 15 julija, 2024

Delovna akcija: Vse lepo in prav, a gledalci mimo tega ne morejo

Zadnja oddaja Delovne akcije je med gledalci sprožila številne komentarje in tudi nesoglasja. Mnoge je namreč to zelo zmotilo …

V zadnji oddaji Delovne akcije so gledalci spoznali mamico Majo. Ta s svojo hčerko Irenco živi v hiši, ki je bila postavljena leta 1940 in je v večini lesena.

ana maja
Maja je Ani pokazala hišo. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Maja je v življenju doživela marsikaj, že v otroštvu je izgubila svojo mamo, kasneje pa sta se poslovila še babica in njen brat Robi. V hiški je ostala sama s hčerko.

Maja si je zelo želela, da bi lahko staro hiško prenovila, a s skromno plačo, s katero živita, je bilo to nemogoče. Zato je bila toliko bolj vesela, ko je na njena vrata potrkala voditeljica oddaje Delovna akcija Ana Praznik in ji povedala, da ji bodo pomagali.

Maja in Irenca sta spakirali svoje stvari in odšli, mojstri pa so se lotili dela. Da bo prenova zelo zahtevna, so mojstri kmalu ugotovili. Zato bo tudi tokrat prenova hiše gledalcem predstavljena v dveh delih.

Gledalce je zmotil pes, ki je na verigi

Po oddaji so se oglasili številni gledalci, ki so na družbena omrežja zapisali, da ni prav, da ima družina psa na verigi.

“Zakaj je pes na verigi? To me je zelo zmotilo,” se je glasil eden izmed komentarjev. Spet drugi pa: “Če ste že vse uredili, bi lahko tudi za psa naredili boks, da ne bo revež tam sam na verigi.”

pes delovna
Pes je bil privezan, pri hiši so bili neznani ljudje. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Pod številne komentarje gledalcev, ki menijo, da ni prav, da je psiček na verigi, pa se je oglasil še nekdo ki Majo in njenega psa Meda očitno dobro pozna. Zapisal je namreč, da se ima ta psiček zelo lepo in da večino časa ni na verigi.

“Morate razumeti, da je v času prenove bilo edino logično, da je bil pripet. K hiši so prišli neznani ljudje, ki jih Medo ni poznal. Ker je to njegov teritorij, je bilo edino pravilno, da je bil pripet zaradi svoje varnosti in varnosti drugih,” se je glasil komentar.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte