četrtek, 25 julija, 2024

Delovna akcija: Tako kruta je bila usoda do mlade mamice Maje

Ko boste prebrali zgodbo mamice Maje, boste tudi vi zajokali …

V novi oddaji Delovna akcija bo voditeljica Ana Praznik obiskala mlado mamico Majo. Ta živi sama s hčerko Irenco v majhni hiški.

maja delovna akcija
Maja ima za seboj težko zgodbo. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Maja je veliko izgubo utrpela že v otroštvu. Ko je bila stara 12 let, je zaradi raka umrla njena mati.

Ob spominu na tiste žalostne trenutke, je Maja zajokala, pojasnila, da ji nihče ni povedal, da njena mamica umira, izvedela je šele en dan pred njeno smrtjo.

Po mamini smrti sta bila središče njenega življenja njen starejši brat in babica. “Stara mama me je vsega naučila,” je povedala Maja. Babica jo je pripravila na življenje.

A nekoč je hudo zbolela in morala v bolnišnico. Nekaj dni kasneje je na urgentnem oddelku bolnice pristal še njen brat Robi. “Mama je bila v Brežicah, Robi v Celju. Jaz nisem vedela, kaj naj naredim,” je v solzah povedala Maja.

Njenega brata so našli v službi nepokretnega in ga oživljali. Zdravniki so ga dali v umetno komo, medtem pa je Maja pokopala babico. Ta je umrla v 77. letu starosti.

maja jok
Maja je doživela veliko hudega. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“In Robi se vendarle zbudi iz umetne kome po treh tednih in on mene vpraša, kako je babica,” se je spominjala Maja. Rekla mu je, da je babica v redu. Ni mu mogla povedati, da je umrla. Dejala je, da si je oddahnil.

Zdravniki so Maji glede bratovega zdravja dajali upanje, njegovo stanje je bilo stabilno, bil je na čakanju na operacijo. Nato je prejela telefonski klic, iz bolnišnice so ji sporočili, da je umrl.

Maja je v joku povedala, da je obdukcija pokazala, da je bratu počilo srce. “In tako smo še njega pokopali. To je bila zame največja žalost, ker je bil star komaj 38 let,” je med jokom povedala Maja.

Postala je mamica

Maja je pojasnila, da je imela pri 34. letih avanturo, iz katere pa se je zgodila nosečnost. “Ko sem izvedela, da sem noseča sem bila vesela,” je povedala in dodala, da že mora biti tako, da eni odhajajo, drugi pa prihajajo.

“Irenca je nekaj najlepšega. Ne predstavljam si živeti brez nje,” je polna ljubezni povedala Maja.

maja ana
Majo je obiskala Ana. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Na vrata njunega doma je potrkala Ana in Maji sporočila, da se ji bo uresničila njena velika želja. Delovna akcija jima bo prenovila hiško.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte