ponedeljek, 15 julija, 2024

Delovna akcija: Se spomnite družine Tomažič? Tako je videti njihovo stanovanje sedaj

Zagotovo se še spomnite družine Tomažič. Poglejte, kako je danes videti prenovljeno stanovanje.

V letošnji sezoni Delovne akcije se je voditeljica Ana v prvem delu napotila do številčne družine Tomažič. Jože in Sonja Tomažič imata skupaj štiri majhne hčerke, Sonja pa ima še sina Martina iz prejšnjega razmerja, ki živi z njimi.

sonja jože in ana
Jože in Sonja v prenovljenem domu. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Družina je pred nekaj leti kupila starejšo hišo, jo obnovila, kolikor so jim dopuščale finance. Nato pa se je ustavilo, v hišo se je naselila vlaga.

Sin Martin je sklenil, da na pomoč pokliče Delovno akcijo, ti so se odzvali. Prišli so mojstri, ki niso mogli skrivati čustev. Pojasnili so, da jih vedno ganejo otroci in da storijo vse, kar je v njihovi moči, da jim omogočijo lepše življenje.

Delovna akcija je stekla, bila je zelo obsežna, a tudi zelo uspešna. Ko se je družina vrnila nazaj v prenovljeno stanovanje, so bili presrečni.

Mnoge gledalce pa seveda zanima, kako je s prenovljenimi stanovanji kasneje. Mamica Sonja na družbeno omrežje vsake toliko doda fotografijo, s katero pokaže, da je stanovanje kljub temu, da se je prenova zgodila pred pol leta, še vedno čisto in urejeno.

Tokrat je razveselila s fotografijo, na kateri se njeni dve hčerki igrata v dnevni sobi. Na fotografiji se vidi, da je dnevna soba urejena in čista, v njej pa vlada otroško veselje.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte