torek, 23 julija, 2024

Delovna akcija: Družina Tomažič bo deležna največje prenove doslej

Delovna akcija bo prenovila dom sedemčlanski družini Tomažič, ki se s težavo prebija iz meseca v mesec. Tokrat gre za največjo prenovo doslej.

V sedemčlanski družini Tomažič živijo oče Jože, mama Sonja, njen sin Martin ter štiri hčerkice. Družina se komaj prebija iz dneva v dan, nemogoče je, da bi sami prenovili staro hišo, v kateri bivajo.

Sonja Tomažič (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Žalost je to, da … Rad bi si nekaj ustvaril in naredil, pa ne moreš, ker ni denarja,” je povedala Sonja Tomažič, ki je pridna in marljiva, skrbi za svojo družino, dom in vrt. “Danes je vse drago, ne moreš ničesar ustvarit,” je dejala s solzami očeh mamica petih otrok.

Da je steber družine, meni tudi njen mož Jože, ki je dejal, da je Sonja zelo pridna in da poskrbi za vse. Sam dela od jutra do večera.

Sonja je zelo pridna in skrbna mamica. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Na žalost je tako, da ne vidim svojih otrok. V službi sem minimalno po 12 ur na dan,” je povedal Jože in dodal, da to, da morajo gledati na vsak cent, ni življenje.

Vse, kar si Sonja in Jože želita je, da bi svojim otrokom lahko omogočila dostojno življenje.

Delovno akcijo je poklical sin Martin

Martin, ki ga ima Sonja iz svojega prvega zakona, je na pomoč poklical Delovno akcijo. Martin ves čas pomaga svoji družini, prav tako si želi, da bi lahko lepše zaživeli. Edino rešitev je videl v tem, da jim Delovna akcija prenovi dom.

Delovna akcija bo družini prenovila dom. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Družina bo deležna največje prenove doslej.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte