četrtek, 25 julija, 2024

Delovna akcija: Po zadnji oddaji so se množično začeli oglašati gledalci

Zadnja oddaja Delovne akcije je povzročila zelo velik odziv gledalcev. Ti so se množično oglasili na družbenih omrežjih, vsi pa poudarili eno stvar …

Nedeljska oddaja Delovna akcija, kjer se je predstavila družina Markovec, je med gledalci sprožila številne komentarje. Oče Klemen je po smrti svoje žene Sandre ostal sam z dvema otrokoma. 10-letna Linda in 7-letni Liam sta izgubila mamico zaradi raka.

družina markovec dleovna akcija
Družini Markovec bo Delovna akcija prenovila stanovanje. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Družina, ki je še vedno žalovala, tragedija se je zgodila pred kratkim, živi v starem in dotrajanem stanovanju. Njihovo stisko je opazila prijateljica Mateja, njen sin je Lindin sošolec.

Povedala je, da se jo je žalostna zgodba družine zelo dotaknila, pa ne samo njo, ampak celotno vaško skupnost, ki pomaga po svojih najboljših močeh.

klemen liam delovna akcija
Očka Klemen in sin Liam (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Po smrti Sandre so organizirali tudi zabavo za Lindin 10. rojstni dan, prišla je animatorka in Linda je z njihovo pomočjo za hip pozabila na žalost, ki jo preveva.

Oglasili so se gledalci

Tako kot vedno, so po oddaji preko družbenih omrežij svoje mnenje o družini in prenovi zapisali številni gledalci. Tokrat pa so si bili zelo enotni. Mnogi so zapisali, da je to družina, ki resnično potrebuje pomoč.

Joj, kako jim privoščim. Vsa čast gospe, katera je prepoznala stisko družine in jih prijavila v Delovno akcijo, kot tudi vsem, kateri jim stojijo ob strani in to je celo naselje,” se je glasil eden izmed številnih komentarjev.

“Ganljiva zgodba te družinice. Ne moreš si pomagati, da se ne bi razjokal ob tej veliki tragediji ki se je zgodila. Iz srca jim privoščim za prenovo njihovega doma. Poklon dragi Ani, Bojanu in vsem njunim srčnim fantom, ki so vsi super in z zlatimi srci,” je zapisal nekdo drug.

družina avtodom
Družina Markovec z Ano v avtodomu. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Bravo, Delovna akcija. To pa je družina, katera si resnično iz srca zasluži topel dom. Poklon očetu, da pri vsej stiski in bolečini lepo skrbi za svoja otroka. Naj se začnejo boljši časi za vse,” se je glasil tretji komentar.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte