ponedeljek, 15 julija, 2024

Delovna akcija: Po včerajšnji oddaji so mnogi gledalci presenečeno opazili to podrobnost

Po včerajšnji oddaji Delovna akcija so se zaradi te podrobnosti oglasili številni gledalci …

V včerajšnji oddaji Delovna akcija se je predstavila mlada mamica Maja, ki skupaj s svojo triletno hčerko Irenco živi v majhni hiški.

hodnik delovna akcija
Urejen hodnik (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Maja je po tragični izgubi svojih bližnjih ostala sama s hčerko v majhni hiši. Najprej ji je umrla mati, kasneje pa sta se poslovila še njena babica, ki jo je vzgojila in njen brat Robi.

Majina velika želja je, da bi lahko prenovila staro hiško. A ker ji finance tega ne dopuščajo, je na njena vrata potrkala voditeljica oddaje Delovna akcija Ana Praznik.

Maja se je Ane zelo razveselila in ji razkazala notranjost hiške, v kateri živita skupaj z Irenco.

Že Ana je opazila, da Maja za svoj dom zelo lepo skrbi. Kljub temu, da je hiša zelo stara, oprema dotrajana, pa imata Maja in Irenca zelo čisto in pospravljeno stanovanje.

To so opazili tudi gledalci

Po oddaji Delovna akcija so se preko družbenih omrežij oglasili številni gledalci, ki so zapisali, da je Delovna akcija izbrala pravo družino, da si Maja in Irenca zaslužita lep domek.

Prav tako pa so številni opazili, kako urejeno imata. “Že dolgo nisem videla, da bi ,kljub temu, da je že hiša v slabem stanju, kdo imel tako lepo pospravljeno v hiši in okoli nje. Se vidi, da je res bila naučena osnovnih stvari. Verjamem, ko bo urejena notranjost, bo kot iz pravljice. Iz srca jima privoščim,” se je glasil edne izmed komentarjev, drugi pa: “Tudi jaz sem opazila isto. Gospodična je res zelo, zelo urejena.”

kuhinja delovna akcija
Maja za kuhinjo zelo lepo skrbi. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Maja in Irenca bosta dobili prenovljeno hiško, a ker je tudi tokrat prenova zelo zahtevna, bodo gledalci končni rezultat videli naslednjo nedeljo.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte